Kleurstudio Ede | Ede

Mijn passie is om met Kleurstudio Ede mensen in hun kracht zetten vanuit de gedachte dat ieder mens aantrekkelijk is. Dit doe ik door middel van het geven van imagoadviezen en presentaties voor de particuliere en zakelijke markt. Het is mijn missie om je kennis te laten maken met de imagoprincipes, zodat je deze zelf toe kunt passen en anderen al bij de eerste ontmoeting een positief oordeel  over je hebben.

Daarnaast ben ik licentiehouder van Breinvoorkeuren NBI®. Breinvoorkeuren is een snelle en eenvoudige methode om via vragenlijsten in kaart te brengen waar je van nature energie van krijgt. Op basis van de uitkomsten geef ik je advies waarmee je effectief en met plezier gaat ondernemen, werken, samenwerken, studeren, communiceren, verkopen, beslissingen neemt en relaties aangaat.

 

Over Jeanine Houben | Ede

Mijn motto is: From the heart to the heart!
Tijdens mijn werk in diverse werkkringen, waaronder in de zakelijke dienstverlening in binnen- en buitenland, viel het mij altijd al op dat kleur een sterke uitwerking had op de uitstraling van de mensen om mij heen.

Overigens heeft kleur altijd al mijn belangstelling gehad. Dit kwam tot uitdrukking in de tekenlessen en later ging ik me toeleggen op schilderen in acryl. In de wandelgang merkte ik dat er bij velen behoefte is om met kleur en kleding meer inzicht te krijgen op hun zelfbeeld en uitstraling. Maar ook om op dit gebied meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit bracht mij ertoe de opleiding te volgen van kleur- en kledingconsulent.De wereld ging voor me open toen ik tot de ontdekking kwam welke kleuren mijn beste kleuren waren.

Graag wil ik dat mijn klanten zelf voor de spiegel overtuigd worden door hun beste kleuren. Ik neem hiervoor uitgebreid de tijd in mijn studio.

Om mijn klanten het beste te geven, werk ik nu vanzelfsprekend met dit nieuwe kleursysteem. Het geeft mij enorme voldoening mensen te helpen om hun blikvangers naar voren te halen en te versterken. Op deze manier worden zij zich bewust van kleureffecten en van hun motivatie om voor een bepaalde stijl te kiezen. Dit geeft ze vrijheid om te kiezen binnen bepaalde kaders, zonder dat zij zich in verwarring laten brengen door wat anderen hun voorschrijven. Het is altijd prachtig om te zien hoe enthousiast en vol van zelfvertrouwen mijn klanten de studio verlaten, verlangend om met hun nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Daar doe ik het voor!

In 2007 ben ik begonnen als kleurconsulent en inmiddels bewegen mijn activiteiten zich op het gebied van de Total Image Consultancy (kleur en belijning, stijl, kleurpsychologie, personal branding solutions). Samengevat liggen de prioriteiten van mijn werkzaamheden vooral op het gebied van persoonlijke bekrachtiging van mijn klanten. Aandacht voor hun individuele stijl benadrukt wie ze zijn en geeft hen de vrijheid om op dit gebied doelbewust keuzes te maken. Hun geloofwaardigheid zal versterkt worden, zodat mijn klanten aansproken worden op wie ze zijn en wat zij te bieden hebben.

Kleurstudio Ede
Jeanine Houben

Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede