Breng lichaam en geest weer in balans door één van de massages met essentiële oliën

Grip op het leven
Ede

Kom weer lichamelijk en geestelijk in balans en gun jezelf een moment van ontspanning. Zelfzorg wordt door veel mensen vergeten of als egoïstisch gezien, maar is juist één van de belangrijkste dingen om te doen om in balans te blijven.

Doormiddel van veschillende massage technieken met essentilële oliën toe te passen kun je het zelf helend vermogen van je lichaam weer aan zetten. 

AromaTouch: 

Tijdens de massage werk ik met 8 verschillende essentiële oliën langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contactpunten van de rug en voeten. Deze behandeling adviseren we bij o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Met de kracht van etherische oliën komt uw lichaam in diepe ontspanning en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam in gang gezet. 

Warmwaterkussen massage: 

Tijdens deze bijzondere massagevorm lig je op je rug op een kussen gevuld met warm water. Het zacht wiegende effect van het kussen en het geluid van kabbelend water verdiepen de ontspanning. 

Ik gebruik bij deze massage een basis massageolie waar ik essentiële oliën aan toe voeg. Je krijgt zelf de keuze uit een aantal oliën om zo je gepersonaliseerde massage olie te maken die je na afloop ook mee naar huis krijgt. 

Deep healing of the cells: 

Symphony of the Cells is een unieke massage techniek die is toe te passen bij allerlei klachten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van en 16 unieke protocollen.

De verzameling van de 16 protocollen is opgesteld door Boyd Truman waarbij elke protocol zich richt op een specifiek lichaamssysteem. Je kan hierbij denken aan het limbische systeem, het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel etc. 

De oliën worden aangebracht op de wervelkolom en op de voeten. Hierbij is elke gebruikte olie specifiek geselecteerd voor het protocol. 

Over Grip op het leven

Al sinds ik op mijzelf woon interesseerde ik me voor alles wat men toen zweverig noemde. In juni 2019 kwam ik bij ZoMa opleidingen terecht waar ik reiki 1 wilde volgen. Ik ging echter met een aanmelding voor holistisch therapeut de deur uit.

Inmiddels ben ik geslaagd voor deze opleiding en heb ik mogen ervaren dat werken met energieën en het zelfhelend vermogen van de mens helemaal niet zweverig is maar het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven.

We worden allemaal met een unieke blauwdruk geboren. Door de jaren heen krijgen we van onze omgeving en milieu waarin we leven van alles mee waardoor er in onze uniek blauwdruk deukjes en scheurtjes ontstaan. Deze deukjes en scheurtjes zorgen voor ongemakken en blokkades in ons lichaam in ons verdere leven.

Tijdens al mijn behandelingen leg ik liefdevol een verbinding tussen jou innerlijke en wat er buiten om je heen gebeurt. Hierdoor ontstaat er meer rust, balans, bewustwording en kom je terug in je eigen kracht. 

Ik zie jou als mens in zijn geheel en leg verbanden tussen fysieke, mentale, emotionele, energetisch en spirituele klachten.

Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar een specifieke klacht zoals in de reguliere gezondheidzorg, maar naar jou kijk in jou totaliteit.

Ik werk tijdens mijn behandelingen met de universele energie van wat er om ons heen hangt, deze komt daar waar het voor jou het hardst nodig is en essentiële oliën. Door mijn intuïtie en helder wetende gaven weet ik waar de oorsprong van jouw klacht ligt en gaan we hier samen mee aan de slag. 

Hierdoor ontstaat er weer ruimte om nieuwe keuzes en plannen te maken en ontwikkel je persoonlijke groei! 

Wanneer je meer grip leert krijgen op wie je bent en wat maakt dat je op bepaalde manieren reageert, leer je hoe je meer grip krijgt op je eigen leven.


Grip op het leven

Carin Scholtens

Sint hubertus 84
6713 JG Ede

Lid van beroepsvereniging

Breng lichaam en geest weer in balans door één van de massages met essentiële oliën