Spiegel Schrijven - workshops intuïtief en creatief schrijven - samen schrijven om te groeien

Spiegel Schrijven - Lineke Tigelaar
Ede

Ga je mee op Schrijfreis? Samen schrijven werkt verhelderend, inspirerend en verbindend.

De tijd rent vooruit en jij rent mee. Je agenda vol, je hoofd nog voller. Of niet, maar toch voelt het zo. Er zijn geluksmomenten maar je ontmoet ook tegenslag. 

Dit het leven, jouw leven. 

Soms is er een moment waarin je je afvraagt waar je eigenlijk staat en waar je heengaat. Samen schrijven kan je hierin richting geven. Het werkt ontspannend, als een wandeling in de natuur of een yoga-oefening. Het brengt je inzichten, over waar je prioriteiten liggen en wat je nog mist. En het verbindt, het laat zien dat je niet alleen bent en geeft je kracht die stap voorwaarts te nemen.

Goed kunnen schrijven is niet nodig, het schrijven is een instrument om dichter bij jezelf te komen.

Ontdek de woorden uit je hart. Kom samen schrijven en groeien. 

Meer informatie of aanmelden? Dat kan via mijn website SpiegelSchrijvennl

 

Over Spiegel Schrijven - Lineke Tigelaar

Mijn naam is Lineke. Ik houd van woorden, de kracht van woorden. Ze zijn ons gereedschap om ons te verhouden tot elkaar. Maar ze helpen ons ook om onszelf te leren kennen. 

Mij hebben ze veel gebracht. In mijn studies Theaterwetenschappen en Nederlands, waarin ik me vooral op het schrijven van essays heb gericht. In mijn onderwijspraktijk als docent, waarin het steeds zoeken is naar de juiste toon en intonatie. En in mijn persoonlijke leven, waarin ik na een heftige tijd steeds dichter bij mezelf ben gaan schrijven. Over rouw en pijn, over onmetelijke diepte en mijn weg omhoog. Ik heb mogen ervaren hoe andere mensen troost vonden in mijn woorden. Dat heeft mij diep geraakt.

Op dit punt in mijn leven ben ik toe aan het delen van de kracht van woorden. Vorig jaar heb ik de cursus 'Schrijven voor coaches' bij Schrijftuintje afgerond. Ook heb ik mij verdiept in mindfulness en ACT, mooie methodes die zelfbewustzijn en innerlijke rust eenvoudig versterken.

Graag laat ik je kennismaken met het verhaal dat je bij je draagt maar waar je je niet altijd bewust van bent. Veel antwoorden op je vragen zitten al in je. Door het schrijven vinden ze een weg, jouw weg. 


Spiegel Schrijven

Lineke Tigelaar

Klinkenbergerweg 26
6711 MK Ede

Spiegel Schrijven - workshops intuïtief en creatief schrijven - samen schrijven om te groeien