Allround Training Ede

Allround Training Ede - Gerdo Rozeboom
Ede

Onze missie is om een bijdrage te leveren aan het gezonder maken van de maatschappij. Dit doen wij door het trainen en begeleiden van mensen naar een gezonde en fitte levensstijl.

Over Allround

Missie

Gezondheid is meer dan alleen niet ziek zijn. Gezondheid is fysiek, mentaal en sociaal optimaal welzijn.” – World Health Organization

En laat dat nu ook net het motto zijn van Allround Training Ede. Vanuit deze overtuiging trainen en begeleiden wij jou naar een gezonde en fitte levensstijl.

Als je je eigen gezondheid kunt managen, zul je al snel ervaren dat je een enorme groei doormaakt op fysiek, mentaal en sociaal vlak. We stimuleren je dan ook om deze kennis te delen met je omgeving, zodat iedereen dezelfde groei kan doormaken.

Bij Allround Training Ede heb je de keuze uit verschillende trainingen. Of je nu enthousiast wordt van een wekelijkse outdoor bootcamp, een betere balans op wilt bouwen tussen lichaam en geest of liever in onze trainingsruimte werkt aan je uithoudingsvermogen, er is voor ieder een passende training. Onze trainers hebben elk hun eigen talenten die ze mogen inzetten bij het begeleiden van deze trainingen. Samen werken we aan jouw doel: een gezondere, fittere en sterkere versie van jezelf!

Ontwikkelen en doorgeven!

Wij ervaren dat wij een talent hebben gekregen om door sport mensen te bereiken. Wij geloven dat als je bereid bent om het maximale uit jezelf te halen en jezelf te aanvaarden zoals je bent je hierdoor een beter mens wordt en je daardoor ook meer kunt betekenen voor mensen om je heen.

Over Allround Training Ede - Gerdo Rozeboom

Al van kleins af aan ben ik bezig met bewegen en met sport in het bijzonder. Ik ben begonnen met judo, daarna gaan kickboksen en geëindigd met krav maga. Ook doe ik veel kracht- en conditietraining. Ik ben veel buiten, daar geniet ik van de natuur, van de stilte en kom ik tot rust. Even geen prikkels, maar gewoon stevig trainen. Waarbij ik de grenzen van mijn eigen lichaam wel opzoek, maar ook bewaak.

In 2013 heb ik Allround Training Ede samen met Pieter opgezet. Wat de hulpvraag was van één persoon, werd een sportclub voor velen! Mijn sportachtergrond, sportopleidingen en mijn passie om anderen te motiveren en te inspireren komen hier bij elkaar. Wat is er mooier dan kennis en ervaring door te geven? Ik ben er namelijk van overtuigd dat, wanneer je fysiek sterker wordt, je ook mentaal groeit, je daardoor lekkerder en beter in je vel gaat zitten en dat ook uitstraalt. Hoe gaaf is dat!

Een bekende slogan is ‘the magic happens outside of your comfort zone’. Daar sluit ik me helemaal bij aan. Ik verwerk daarom altijd een uitdaging in de trainingen die ik geef. Laat je verrassen en inspireren. Tot snel!


Allround Training Ede

Gerdo Rozeboom

Klaphekweg 34-B
6713HN Ede

Lid van beroepsvereniging

Allround Training Ede