Privacy statement

Bewust Ede verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Ede wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Ede werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Ede (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Ede / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Ede?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Ede verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Ede verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Ede. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Ede, kan Bewust Ede aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Ede verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Ede verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Ede gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Ede slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Ede maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Ede verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Ede blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Ede het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Ede onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Ede gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Ede vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Ede. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Ede niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Ede heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Ede en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Ede is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Ede behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Ede, gevestigd in Ede en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Ede

Onze Professionals

Jacob  Leppers

Massage
Optimos Massagepraktijk voor bewustwording

Optimos Massagepraktijk
Jacob Leppers
Ede

Francisca  Wegdam

Financiële dienstverlening
Méér inkomen? Drie mogelijkheden om financieel in overvloed te leven.

Yoonity
Francisca Wegdam
Ede

Maaike Craanen

Psychotherapie
Psychotherapie en Stresstraining in Ede en omgeving

Allround Stresstrainingen - Praktijk Craanen
Maaike Craanen
Ede

Ademtherapie

Praktijk voor Adem- en Ontspanningstherapie Methode Van Dixhoorn
Clasien van der Elst
Ede

Natuurgeneeskunde
Praktijk voor natuurgeneeskunde

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Ella Halma
Lunteren

Coaching - Diverse Coaching
Soul Voice® - stemklank voor zelfkennis en vitaliteit

Anke de Jong
Wageningen

Centra voor Bewustwording
Enneagram: ontdekkingstocht naar je kern

Zenneagram / elnynjo
Josien van Iersel
Ede

Opleiding en Training
Ready 4 School Studiebegeleiding met een plus

Ready 4 School studiebegeleiding met een plus
Maarten Geels
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Levensloopcoach voor mensen met Autisme

Autitude / iQ Coaches Zuid Gelderland
Andries Noback
Ede

Kinderen-Ouders
Talentontwikkeling en bewustwording

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg
Ede

Natuurgeneeskunde
Praktijk voor Bowen- en Reflexzonetherapie Monique van Holsteijn

Praktijk voor Bowen- en Reflexzonetherapie Monique van Holsteijn
Monique van Holsteijn
Ede

Sport en Beweging
Body en Mind Small Group Class

fit20 Ede
Daniëlle Debije
Ede

Winkels
Reparatiewinkel Ede Centrum

Reparatiewinkel Ede Centrum
Louise Post
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Zyza

Zyza
Marianne van Ingen
Ede

Energetisch werk
De Regenboogvlinder, Praktijk voor bewustwording, transformatie en healing

De Regenboogvlinder
Els Stolk
Ede

Creativiteit
Studio Quink

Studio Quink
Angelique Dijkers
Ede

Coaching - Wandelcoaching
Coach gespecialiseerd in stress en loopbaanvragen

Coachen in de Natuur
Ada Groeneveld
Ede

Organisatieontwikkeling en advies
Mananarap: Marktonderzoek en meer.....

Mananarap
Harry Manni
Ede

Lichaamsgerichte Therapie
de Bedding voor jouw groei

de bedding voor (trans)persoonlijke groei
Erica van Riet
Ede

Opleiding en Training
Diverse Spirituele Opleidingen van de Spirituele Academie

Karlista Fontijn
Hengelo (gld)

Centra voor Bewustwording
Consulten & Behandeling

Lotus4health
Marian Coelet
Ede

Opleiding en Training
Spirituele school IBBO Barnsteen

IBBO Barnsteen Spirituele school
Petra Kaizer
Ede

Body Stress Release
Massage/ hypnotherapie/ voeding/ supplementen combinatie om klachten op te lossen

Massagepraktijk Gerda
Gerda Warris
Ede

Sport en Beweging
Sportservice Ede

Sportservice Ede
Ede

Acupunctuur

Lotus4health
Marian Coelet
Ede

Therapie (diverse)
De voet-specialist van Ede en omgeving.

Voet-specialist en Wandeldeskundige
Robin Captijn
Ede

Voetzorg & Voetreflexologie
voetreflex in Ede

Praktijk voor voetreflexzonemassage Ede
Ine in 't Veld
Ede

Winkels
Kringloopwinkel Restore

Restore kringloop
Roelf Jager
Ede

Energetisch werk
De Jong Praktijk voor Sensitherapie (hooggevoeligheid)

De Jong Sensitherapie, Kindertolk, Hooggevoeligheid
Jolanda de Jong
Ede

Therapie (diverse)
Consulten & Behandelng

Lotus4health
Marian Coelet
Ede

Voedingsadvies & Coaching
Gezondheid & Figuur

Balanzic
Yvon Wingelaar-Huizer
Ede

Deeleconomie
Speelotheek 't Retoertje

Speelotheek 't Retoertje
Isabel van Beckum
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Coachingrid

Coachingrid
Ingrid van Veldhuizen
Ede

Energetisch werk

Praktijk RaakBewust
Annette Rijsemus
Ede

Sociaal ondernemen
Metgezellin

Metgezellin
J van der Plaats
Ede

Energetisch werk
Access Bars®

Bewust Geluk
Marloes Valkering
Koog aan de Zaan Ede

Vrouwenspiritualiteit
Ervaar méér energie, liefde, plezier, vrijheid en wijsheid in jezelf en in je relatie.

Yoonity
Francisca Wegdam
Ede

Coaching - Diverse Coaching

Joyce Heijnsdijk Ontwikkel Buro
Joyce Heijnsdijk
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Duurzame Liefde

Nikki van Beers
Lunteren

Zelfrealisatie
Access Consciousness®

Bewust Geluk
Marloes Valkering
Koog aan de Zaan Ede

Coaching - Diverse Coaching
InTune persoonlijke groei en bewustwording

InTune persoonlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli
S Heerenberg en Ede

Coaching - Diverse Coaching
Heart of Living verbind en inspireert 45plussers

Heart of Living
Marielle Broekman
Ede

Coaching - Diverse Coaching
(Systemische) Paardencoaching en eco coach

SDM horses | Paardencoaching Gelderland
Margien Wouters
Ede, Nijmegen, Arnhem, Lunteren en op lo

Yoga

Yoga Sunya
Marjolein de Kwaasteniet
Bennekom

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met paarden, Yin- en en Deugdenyoga

eac - out of the box
Lian Kingma
Wekerom

Oosterse Geneeswijzen
Guasha therapie - Snel (weer) goed in je vel !

Emerald-Ede
Jolanda Piek
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Annelyn de Boer Coaching Voor Hoogsensitieve personen

Annelyn de Boer - Coaching voor Hoog Sensitieve Personen /HSP-HSS
Annelyn de Boer
Ede

Kinderen-Ouders
DOEN en laten Meer leven met minder moeite

Ergo Doen en Laten
Wimmie Denekamp
Ede

Energie- en klimaatbeheer
Energieprestatie Advies

EPA-U.com
Peter Plooij
Ede

Sport en Beweging
fit20 Fit in 20 minuten per week

fit20 Ede
Daniëlle Debije
Ede

Tips uit de agenda

Acupunctuur Ademtherapie Body Stress Release Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Financiële dienstverlening Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Therapie (diverse) Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede