Privacy statement

Bewust Ede verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Ede wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Ede werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Ede (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Ede / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Ede?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Ede verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Ede verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Ede. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Ede, kan Bewust Ede aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Ede verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Ede verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Ede gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Ede slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Ede maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Ede verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Ede blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Ede het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Ede onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Ede gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Ede vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Ede. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Ede niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Ede heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Ede en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Ede is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Ede behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Ede, gevestigd in Ede en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Ede

Onze Professionals

Greetje Beekhuis- van Dijk

Coaching - Diverse Coaching
Levens- loopbaan- en systemisch coach.

dekruispuntcoach.nl
Greetje Beekhuis- van Dijk
Ede

Jettie van den Houdt

Opleiding en Training
Samen Leren Natuurlijk-Opleider in en met de natuur/ Teamwandelcoach

Samen Leren Natuurlijk
Jettie van den Houdt
Wageningen

Sabrina Anneveld

Wellness
Ambulant pedicure, Raindrop massage, (Lycon) waxen en aromatherapie. In opleiding voor Orthomolecula

Feet and Wellness Factory / Nature Oils
Sabrina Anneveld
Ede Gld

Coaching - Bedrijfscoaching
Businesscoach I Mond-tot-mondreclame I Marketingbureau

Briljant Marketing
Lidwina Brusche
Ede

Voetreflexologie & Voetzorg
Praktijk voor Bowen- en Reflexzonetherapie Monique van Holsteijn

Praktijk voor Bowen- en Reflexzonetherapie
Monique van Holsteijn
Ede

Meditatie
Meditatielessen Bennekom

Tiemissen Coaching en Training
Janneke Tiemissen
Bennekom

Opleiding en Training
Spirituele school IBBO Barnsteen

IBBO Barnsteen Spirituele school
Petra Kaizer
Ede

Energetisch werk
Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde, met o.a. Access Counsciousness en Engelenwerk workshops

Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde
Sandra Banse
Ede

Ademtherapie
Adem en Ontspantherapie van Dixshoorn methode

Praktijk voor Adem- en Ontspanningstherapie Methode Van Dixhoorn
Clasien van der Elst
Ede

Coaching - Lifecoaching
Begeleiding bij lichamelijke klachten, ziekte processen en uiteenlopende levensvragen

De Inspiratie Tuin
Bernette van der Spek
Ederveen

Relatietherapie
Praktijk voor relatietherapie en life-coaching

VeiligverbindenNu - Praktijk voor Relatie therapie en life-coaching
Rien Fidder
Ede

Deeleconomie
Speelotheek 't Retoertje

Speelotheek 't Retoertje
Isabel van Beckum
Ede

Organisatieontwikkeling en advies
Mananarap: Marktonderzoek en meer.....

Mananarap
Harry Manni
Ede

Therapie (diverse)
Wij helpen u weer zelfstandig te wandelen met zicht op de bomen in uw leven. We bieden begeleiding

ZZP-zorgthuis
Gwenda Van de Vuurst
Ede

Grafisch- en Webdesign
WordPress: Websites | Support | Workshops | Onderhoud

Bronwasser Websites | WordPressoloog
Karin Bronwasser
Bennekom

Lichaamsgerichte Therapie
de Bedding voor jouw persoonlijke groei

De Bedding - therapie, workshops en reizen
Erica van Riet
Ede

Massage
Optimos Massagepraktijk voor bewustwording

Optimos Massagepraktijk
Jacob Leppers
Ede

Coaching - Loopbaancoaching
Loopbaan2GO

Loopbaan2go
Albert Jager
Ede

Administratieve dienstverlening
Belasting, administratie en advies

Van Nieuwkerk Belastingadvies
Jolande van Nieuwkerk RBc
Bennekom

Voedingsadvies & Coaching
New You, food & Coaching helpt jou naar een gezondere levensstijl

New You, Food & Coaching
Joyce van Assen
EDE GLD

Stemwerk & Stemcoaching
Soul Voice® - Stemklank voor zelfkennis, zingeving en vitaliteit

Anke de Jong
Wageningen

Coaching - Diverse Coaching
Psychodynamische coaching voor particulieren en bedrijven

Avance Coaching
Marjolein van der Wildt-Romeijn
Ede

Dieren
Gedragstherapie hond/paard, sportmassage paard, horsemanship, Bach bloesems

All Two Fours Animal wellness
Anita van Adelsbergen
Ede

Kinderen-Ouders
Coaching op maat voor kinderen en ouders

Coachpraktijk Samen Verder
Trudy de Jager & Mathilde Nanninga
Ede

Familie- en systeemopstellingen
Emotionele pijn en oude blokkades loslaten met Familieopstellingen

Tiemissen Coaching en Training
Janneke Tiemissen
Bennekom

Professional organizer
Hennie Helpt Professional Organizer / Opruimcoach

Hennie Helpt
Hennie van de Vendel
Ede

Coaching - Diverse Coaching
InTune innerlijke groei en bewustwording

InTune Innerlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli
Doesburg en Ede

Wellness
Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialiste en Manicure

De Roseboom
Dineke Roseboom-Zwerus
Bennekom

Relatietherapie
Relatietherapie en -coaching

Choice-Mediation èn Relaties
Gert-Jan Brandenburg
Ede

Natuurgeneeskunde
Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde met Kinesiologie, Access Bars, Engelen en Energiewerk

Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde
Sandra Banse
Ede

Voetreflexologie & Voetzorg
De voet-specialist van Ede en omgeving.

Voet-specialist
Robin Captijn
Ede

Kunst
Zyza kunst

Zyza
Marianne van Ingen
Bennekom

Administratieve dienstverlening
Uw boekhouding prettig geregeld!

Administratiekantoor Zegge LLP
Jolanda Zeggelaar en Robert Zeggelaar
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Hondenblik, persoonlijke coaching met inzet van de hond

Hondenblik
Irene van Woerdekom
Ede

Kinderen-Ouders
Talentontwikkeling, bewustwording (kinderen, jongeren, volwassenen

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Margit.nu - Coaching en communicatietraining bij stress, burn-out en werkgerelateerde problematiek

Margit.nu
Margit Govers
Ede

Coaching - Lifecoaching
Lifecoach/Duurzaam Inzetbaarheid Time 4 Coaching

Time 4 Coaching
Nicole Burgersdijk
Bennekom

Verlies- en rouwbegeleiding
Coach bij rouw- en verliesverwerking

LIJV-Coaching
Mira van Ravenswaaij-Tiecken
Ede

Kinderen-Ouders
De Jong Bewust Gevoelig

De Jong Bewust Gevoelig HSP expert
Jolanda de Jong
Ede

Energetisch werk
Access Bars®

Bewust Geluk
Marloes Valkering
Koog aan de Zaan Ede

Sport en Beweging
Allround Training Ede

Allround Training Ede
Gerdo Rozeboom
Ede

Coaching - Wandelcoaching
Coach gespecialiseerd in stress en loopbaanvragen

Coachen in de Natuur
Ada Groeneveld
Ede

Energetisch werk
de bedding voor jouw persoonlijke groei

De Bedding - therapie, workshops en reizen
Erica van Riet
Ede

Homeopathie
Homeopathie voor mens en dier

Klassieke homeopathie voor mens en dier
Monique du Pau
Lunteren

Voedingsadvies & Coaching
Voedingsadvies Beter Af te Bennekom

Voedingsadvies Beter Af te Bennekom
Karin Malestein-Jansen
Bennekom

Persoonlijke Begeleiding
AD(H)D Coaching

AD(H)D Coaching
Albert Jager
Ede

Coaching - Wandelcoaching
Coachingrid laat vrouwen stappen zetten naar een plezieriger leven :)

Coachingrid
Ingrid van Veldhuizen
Ede

Coaching - Diverse Coaching
Coaching op maat voor gezinnen en teams

Coachpraktijk Samen Verder
Trudy de Jager & Mathilde Nanninga
Ede

Kunst
Studie Atelier voor beeldende en persoonlijke ontwikkeling

Atelier Verbeelding
Dorie Canters
Ede

Oosterse Geneeswijzen
Guasha therapie - Snel (weer) goed in je vel !

Emerald-Ede
Jolanda Piek
Ede

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!