Wie zijn we

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Ede is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Ede die je verder kan helpen.

Via de nieuwsbrief met de maandagenda houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de leden.

Coördinator

Coördinator

Ik ben  Hennie van de Vendel, coördinator en inspirator van Bewust Ede. 

 

Het is mijn doel om alles wat zich binnen  Ede afspeelt op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Edenaren, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Bewust Ede bestaat al 5 jaar en is uitgegroeid naar een netwerk met meer dan 70 leden.  Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties ook gaan meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in Ede.

Als netwerk voor de zelfstandige professional (werkzaam op 1 van bovengenoemde gebieden) bied Bewust Ede mogelijkheden voor contact en samenwerking. Dit gebeurt via netwerkbijeenkomsten die ook vaak een thema hebben gericht op het ondernemerschap. 

Meer weten? Neem gerust contact met me op!