Wie zijn we?

Een netwerk door en voor enthousiaste professionals en organisaties

Een netwerk door en voor enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Ede is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn of haar eigen manier en vanuit zijn of haar eigen interesse en expertise.

Het netwerk biedt voor elk wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven. Er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Ede die je verder kan helpen.

Via de nieuwsbrief met de maandagenda houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de leden.

Het Kernteam

Het Kernteam

Het Kernteam van Bewust Ede: Jolande van Nieuwkerk en Annette Rijsemus.

Het is ons doel om alles wat zich binnen Ede afspeelt op het gebied van bewustwording, persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Edenaren, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker worden dan ooit.

Bewust Ede bestaat sinds 2015 en is uitgegroeid naar een netwerk met 30 leden. We hopen dat zoveel mogelijk professionals en organisaties gaan meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in Ede.

Als netwerk voor de zelfstandige professional (werkzaam op één van bovengenoemde gebieden) biedt Bewust Ede mogelijkheden voor contact en samenwerking. Dit gebeurt via netwerkbijeenkomsten die ook vaak een thema hebben gericht op het ondernemerschap.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!