Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde, met o.a. Access Counsciousness en Engelenwerk workshops

Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde - Sandra Banse
Ede

Er zijn vele manieren om tot de kern te komen en stress en blokkades op te lossen. Dankzij mijn heldere waarneming stem ik mij op je af en herken waar de zich dat voordoet en behandel deze. Mijn consulten gaan via telefoon en online.

Dankzij mijn helderde waarneming stem ik mij op je af en herken waar de vertraging in de energie zich voordoet dank zij de vele technieken waar ik mee vertrouwd ben kan ik voor de jou de beste route kiezen, voor jou in deze fase van jouw ontwikkeling. Zo is elke behandeling weer uniek. Ik help je op weg naar heelheid. Verder geef ik ook behandelingen Totaal Balans Natuurgeneeskunde en kun je afspraken maken voor Engelenwerk. Ook geef ik Workshops en cursussen: 

Cursus:  29-02-2020: Access Bars® Class: een 1 daagse cursus waarbij je een volledige behandeling leert geven en ervaart om deze te ontvangen. je geeft en ontvangt deze dag 2 keer. Meer informatie via: totaalbalans onder het kopje cursussen

Cursus: Access Body® proces: een 1daagse cursus waarbij 2 lichamelijke klachten worden belicht Je leert de plaatsing van de handen en krijgt en ontvangt 2 behandelingen.

Workshop:: Communiceren met Engelen- online- meer informatie volgt nog

Workshop: The Rite of the Womb-voorlopig uitgesteld tot na 1 juni 2020

Cursus: Access Bars-voorlopig uitgesteld tot na 1 juni 2020

 

Over Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde - Sandra Banse

Al van jongsaf aan was ik bijzonder gevoelig. Zo kon ik pijn en emoties merken van mensen om mij heen en vloeide ik gemakkelijk in hen over. Toen ik 26 was begon ik te beseffen waar mijn ik als wezen eindigde en waar de ander begon. Dankzij bewustwording leerde ik hier mee omgaan. Inmiddels is deze gevoeligheid een belangrijk instrument in mijn praktijk geworden. Het helpt mij om me op mijn client af te stemmen en biedt mij extra mogelijkheden om in te gaan op informatie die zich tijdens de behandeling voordoet. Door gezondheidsklachten van mijn kinderen en bij mijzelf, voelde ik mij uitgedaagd om verder te kijken dan reguliere geneeskunde. Het advies van mijn huisarts bleek goud waard. Zo kwamen we bij een kinesiologe terecht. Deze methode sprak mij aan en ik startte in 1999 zelf met deze opleiding. Ik had mijn passie gevonden en na het volgen van: Touch for Health 1 t.m 4; Welness kinesiologie en stressreleasse, Totaal Balans Natuurgeneeskunde: 3 jarige HBO opleiding; Bioresonantie; Voeding en allergie; Geneeskracht van kristallen; Symbolen en Coderingen; werken met Bloesemremedies, Homeopathie, supplementen; werken aan Karma, Innerlijk kind, Familie opstellingen 1 op 1; Access Bars facilitator en Access Bodyprocess 1-daagse facilitator. Dit zijn een paar technieken waar ik onder andere meewerk. Mijn hobby werd mijn werk en nog steeds geniet ik van het leren en uitoefenen hiervan in mijn praktijk en de cursussen en workshops die ook geef. 

 


Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde - Sandra Banse

Sandra Banse

Netscherstraat 23
6717 VP Ede

Totaal Balans Praktijk Natuurgeneeskunde, met o.a. Access Counsciousness en Engelenwerk workshops