Coach in Liefde en Seksualiteit | Ede

Wat is ons in het Westen nou geleerd op het vlak van seksualiteit en liefde? Wat kunnen wij leren van de Taoistisch natuurwetenschap uit China en de Tantra uit India? De Tao en Tantra geven waardevolle sleutels (technieken,inzichten en oefeningen) voor succes voor een langdurige liefdevolle relatie allereerst met jezelf en ook met je lief. Ook als je misbruikt bent, nooit bent klaargekomen, of frigide denkt te zijn!  Een gezonde seksuele basiskennis voorkomt daarbij een burnout en veel relatieproblemen. 

Gezonde seksuele basiskennis geeft ons méér energie, méér plezier, méér liefde, méér wijsheid en vooral niet te vergeten méér vrijheid. 

Hoe ben ik trouw aan mijn behoefte voor hechting en zijn primaire behoefte voor intimiteit?  Hoe ontdek je elkaar opnieuw? Hoe gebruik je je seksuele energie ten behoeve van jezelf? Hoe leid je de energie van je partner zodat hij niet in slaap valt? Wat zijn de gevolgen van porno kijken en klaarkomen? Wat is transformatieve seks? Voor deze en andere vragen over liefde en seksualiteit kan je bij mij terecht.

Laat je begeleiden. Ik ken en wijs je de weg. Bel voor info of een individuele/ koppel sessie 170 170 75 of mail.

In oktober 2019 start de 3-delige workshop: "Dit zouden alle V/M moeten weten."
Taoistisch inzicht over de zeven sluiers van de liefde, de seven-year-itch en de wetten van relaties. 
Waarom? Omdat ik mij altijd afvroeg: Waarom heeft niemand mij dit verteld en is mij dit niet op school geleerd?
duur: 1 keer per maand 2 uur

Over Francisca Wegdam | Ede

Ik ben Francisca Wegdam. Met plezier deel ik mijn bijzondere ervaringen en geef ik de verworven kennis door. Waarom? Omdat ik mij vaak afvroeg: Waarom heeft niemand mij dit verteld? Waarom is mij dit niet op school geleerd? Op een lichte en makkelijke manier maak ik het onbesprokene bespreekbaar.

Na mijn dertigste, nadat ik vijftien jaar de pil had geslikt en stopte, ging er een wereld van gevoel voor mij open. De seksuele energie gierde door mijn lijf, ook toen ik zwanger was. Dit maakte dat ik mij bewust werd van een kracht die diep van binnen zat: mijn levenskracht. Ik voelde mij sterk als een leeuwin en wist weer precies wat goed voor mij èn mijn kind was.

Opvallend was dat ik nadat ik met de pil was gestopt, meerder mystieke ervaringen had meegemaakt die de zintuigen en woorden te boven gingen. Ik beleefde dit voornamelijk alleen, één keer met een partner, en ook een keer met een vrouw. Ik vroeg mij af: Waarom heeft niemand mij ooit hierover verteld? Ik gun iedereen deze ervaringen die eindeloos duren en je voorbij ruimte en tijd brengen in het veld van liefde en eenheid.

Door deze onbekende mystieke ervaringen ging ik op zoek naar kennis. De eerste die mij begreep en mijn ervaringen herkende was een Mexicaanse Tantra meester. Bij hem ging ik onverwacht en ongepland een opleiding volgen. Dat is inmiddels 10 jaar geleden. Inmiddels ben ik een Tantra Professional en masseuse met kennis en ervaring uit de oude Kahula School traditie. Daarnaast ben ik een Vallei-Coach speciaal voor vrouwen i.o. bij Taoïstich Sufi Reinoud Eleveld. In Nederland heeft hij vrouwen en mannen geleerd hun seksuele energie te gebruiken ten behoeve van zichzelf. Dit is door hem onder de aandacht gebracht en overgedragen als “het Vallei-orgasme” ook bekend als de "hemelse kringloop". Marleen Janssen schreef hierover het boek “Dit zouden alle vrouwen moeten weten”. Dat vind ik nou ook!

In Nederland ben ik dus één van de 60 Vallei coaches. De enige in Ede en omgeving.
Het is al jaren mijn missie LIEFDE en SEKSUALITEIT bespreekbaar te maken. Dit doe ik o.a. door het creëren van online-trainingsprogramma’s en het geven van workshops, voordrachten en individuele of koppel sessies. Ik leer onder andere hoe wij onze seksuele energie zelf kunnen beheersen. Hierdoor worden wij super sterk, veel aantrekkelijker en veilig. Allereerst veilig voor onszelf en voor de mensen om ons heen. Als je je eigen seksuele kracht kent heb je het niet nodig om macht over een ander uit te oefenen.

Dit is een pad naar Zelf-Meesterschap. Een pad naar een gelukkig leven met jezelf en de mensen om je heen. Een gezonde seksuele basiskennis voorkomt een burnout en veel relatieproblemen. Een gezonde seksuele basis geeft ons méér energie, méér plezier, méér liefde, méér wijsheid en vooral niet te vergeten méér vrijheid. Heerlijk toch?


Foto 1 Francisca Wegdam Klik om te vergroten

Tao / Tantra professional
Francisca Wegdam


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede