Heart of Living verbindt en inspireert 50plussers | Ede

Heart of Living is de ontmoetingsplaats voor 50-plussers waar je mensen in het echt ontmoet en waar je door de persoonlijke aanpak gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. De activiteiten van Heart of Living hebben vaak een sterkte verbinding met de natuur en persoonlijke aandacht staat centraal. 

Aanbod:

Workshops 
Heart of Living biedt inspirerende workshops aan op verschillende locaties in Nederland, o.a de workshop Transformatie spel. 

Wandelcoaching
Tijdens een coachingsessie in de natuur krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag c.q. thema.  Via de natuur gaan wij op zoek naar antwoorden. 

Themawandelen
Heart of Living organiseert ook thema wandelingen in groepsverband. Deze wandelingen vormen een toegankelijke en inspirerende manier om eens stil te staan bij bepaalde thema’s en levensvragen.

Healing 
Jou helpen d.m.v. healing en reading is wat ik met veel liefde en energie doe. De natuurlijke gaven die ik heb gebruik ik daarvoor heel graag. Ik geef healing/reading sessies in Lunteren en vanaf 15 maart ook in Doorn bij Sansoma. 

Verdiepingsreizen

Heart of Living is geen datingsite, maar een plek bedoeld voor 50plussers die nieuwe mensen willen leren kennen en/of of zin hebben in een mooie, inspirerende ervaring. Kom het ervaren en meld je gauw aan voor een activiteit!

Voor meer informatie zie ook heartofliving

 

Over Marielle Broekman | Ede

Mijn naam is Mariëlle Broekman en ik ben wandelcoach, healer, verbinder en eigenaar van heartofliving

Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en de verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan te kunnen gaan.

Rond mijn 38ste  kwam het moment dat ik mij realiseerde dat het voldoen aan de verwachtingen en meedoen in de ratrace mij vrijwel niets had gebracht. Ik kreeg geen voldoening meer uit de vaste commerciële baan die ik had en ik was niet gelukkig na de zoveelste mislukte relatie. Ik kwam op een punt in mijn leven waarop ik zei ‘zo gaat het voor mij niet werken, op deze manier wil en kan ik niet verder. Ik wist dat er meer uit mezelf en uit het leven te halen was. Om meer mijzelf te kunnen zijn en vanuit mij hart te kunnen leven wist ik ook dat ik eerst meer met mijzelf in verbinding moest komen.

Ik ben diverse trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling o.a. vernieuwend coachen, een wandelcoach opleiding ,intuïtieve ontwikkeling, Reiki, en trance healing en reading. Het volgen van deze trainingen en eigen ervaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had.

Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50plussers omdat ik daar affiniteit mee voel.  Voor mij is Heart of Living een manier om mensen te verbinden, met zichzelf en met elkaar. Tijdens deze events en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en daarmee ook elkaar te inspireren. 


Foto 1 Marielle Broekman Klik om te vergroten

Heart of Living
Marielle Broekman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede