Zyza | Ede

Welkom bij Zyza coaching in beeld. Zyza staat voor Groei.

Soms is het fijn om met iemand in gesprek te gaan die er helemaal voor jou is . Een luisterend oor. Iemand die mee kijkt naar wat er in jouw leven gebeurt. Iemand die je helpt zoeken naar antwoorden op vragen die je hebt over je eigen leven. Het is niet alleen een opleiding die mij tot een coach heeft gemaakt. Het is ook de manier waarop ik in het leven sta. Beeldende activiteiten zoals tekenen en schilderen maken het mogelijk om tot inzichten te komen. Ik kan veel met deze vorm van coaching. De balans tussen het gesprek en actief bezig zijn wordt afgestemd op de wens van de gecoachte. Ben jij iemand die open staat voor groei en nieuwsgierig is, dan kan coaching bij Zyza hier goed bij aansluiten.In de coaching maak ik gebruik van het beeld. Het beeld wat jij maakt via een tekening of een andere techniek. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben met tekenen. Want dat is niet waar het om gaat.Deze tekening laat je zien wat er nu speelt en daar gaan we over in gesprek. Er staat niks vast er is ruimte om te spelen en te ontdekken.

 

Over Marianne van Ingen | Ede

Mijn naam is Marianne van Ingen-Numan. Ben 46 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van 18 jaar. Ik ben kunstenaar en coach. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Vrije Academie ‘t Pad .

De leerweg die ik heb afgelegd heeft mij een sterke basis gegeven om iets in de wereld te kunnen doen wat voor mij van waarde is. Ik heb geleerd mijn hart te volgen. Een uiting hiervan is onder andere mijn werk en passie: Het aanbieden van Zyza met onder andere coaching in beeld. Mijn praktijk waar ik heel erg trots op ben.

Wees welkom bij Zyza en laat je hart spreken.


Foto 1 Marianne van Ingen Klik om te vergroten

Zyza
Marianne van Ingen


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Ede

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede