Xandra Bakker Perspective Counseling | Bennekom

Ook jij bent gevormd door je omgeving: Je opvoeding, opleiding, familie, vrienden, werk... noem maar op. Maar maakt dat je daarmee dan een product van je opvoeding bent? Wat als die overtuigingen die je al zo lang bij je draagt en wellicht ooit waardevol waren, je nu belemmeren? 

Als Nieuw Bewustzijn Coach leer ik je om grip te krijgen op die malende gedachten. Grip te krijgen op emoties die met je aan de haal gaan. Als je aan het piekeren over morgen bent, of aan het over-analyseren hoe iets beter had kunnen gaan, dan leef je niet in het moment. En alleen NU kan je de controle nemen over je leven. 

Het is jouw leven, jouw gedachten, jouw emoties... en dus ook jouw verantwoordelijkheid hoe je daar mee omgaat. 

Ben jij ook klaar voor het nieuwe bewustzijn en kies je voor meer plezier, meer energie en meer vrolijkheid in het leven? Of blijf je liever hangen in het drama van vandaag? 

Veel van wat het leven je toegooit is niet jouw verantwoordelijkheid. Sommige dingen overkomen je gewoon. Wat wel jouw verantwoordelijkheid is, is de manier waarvoor jij kiest om er mee om te gaan. Kies je ervoor om mee te gaan in het drama van de ander? Of weet je dat het ook op een andere manier kan? En kies je daarvoor. 

Nieuwsgierig? Neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak en krijg meer energie en meer plezier in je leven! 

 

Over Xandra Bakker | Bennekom

Ik ben Xandra Bakker en woon sinds kort in Bennekom. In mijn (online) praktijk help ik mensen om grip op hun denken en emoties te krijgen. 

Na een huwelijk van 17 jaar waarin ik 2 prachtige zoon kreeg, heb ik ruim 11 jaar geleden besloten om mijn eigen pad te gaan. Dwars door alle overtuigingen van mijn opvoeding en omgeving heen. Dwars door al mijn eigen overtuigingen en belemmerende gedachten heen. Dapper? Misschien wel. Maar aan de andere kant kon ik ook niet anders. Ik had te lang de signalen van mijn lichaam genegeerd en zat met een verhoogde schildklier op de bank. Ik kon niets, alleen maar nadenken. Nadenken over wie ik zelf ben, wat ik wilde bereiken, wie ik wilde zijn. Nadenken over de dromen die ik als klein meisje had. Ik voelde me als Doornroosje die door het leven werd wakker geschud - die kussen van mijn prins kwamen later ;-) 

Mijn zoektocht heeft me via verschillende opleidingen gebracht waar ik nu sta: Nieuw Bewustzijn Coach - Begeleider op jouw pad. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!


Foto 1 Xandra Bakker Foto 2 Xandra Bakker Klik om te vergroten

Xandra Bakker Perspective Counseling
Xandra Bakker

Bewust Ede
Ademtherapie Ayurveda Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede