Yin- , Stoel- en Deugden- en OutdoorYoga. Yogamassage, -coaching.

On-your-Feet
Ede

Ik help en begeleid mensen die weer vaste grond onder de voeten willen voelen. Meer rust in hun hoofd en ontspanning in hun lijf willen ervaren. Ik heb speciaal aandacht voor mensen die kampen met klachten zoals bij Fibromyalgie.

Kom in beweging! On your feet!

Als je met beide benen op de grond staat, lukt het je beter om iets van de grond te krijgen. Als je een goede basis hebt, zal alles wat je daarbovenop bouwt, echt steviger staan. Als je gegrond bent heb je vertrouwen, voel je je veilig, sta je sterk.

Als yogadocent en begeleider van "the Virtues Project TM" biedt ik diverse activiteiten aan.

  • YinYoga
  • YogaMassage
  • DeugdenYoga
  • StoelYoga
  • OutdoorYoga
  • WandelCoaching
  • Tweedaagse Basiscursus Deugden

Niets zweverigs, maar met je voeten op de grond, in het bos, onder je stoel bij een workshop of op een yoga mat in één van mijn lessen. Of misschien in een combinatie hiervan. Kom in beweging en neem die stap om weer vaste grond onder je voeten te voelen!

Trek de stoute schoenen aan en kijk gerust verder op mijn website!

Over On-your-Feet

Mijn naam is Lian Kingma-Walter. Geboren in 1967. Getrouwd en moeder van 2 lieve jongens.

Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam geweest in de gezondheidszorg als verpleegkundige, opleider, trainer en adviseur. Uiteindelijk ben ik 32 jaar werkzaam geweest binnen Zorg & Welzijn. Dankbaar voor de rijke ervaring die ik hier heb opgedaan.

In de laatste jaren leefde ik op gespannen voet, het werk gaf mij niet meer de voldoening die ik zocht en nodig had. Het werk kostte mij meer energie dan dat ik nog had. Ik liep op mijn tenen.

In die tijd kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Na een periode van het wentelen in een slachtofferrol ben ik in beweging gekomen. Op zoek gegaan naar waar ik gelukkig van zou worden. Naar dat wat mij weer energie zou geven.

Deze zoektocht heeft een aantal leerzame en intensieve jaren opgeleverd.

Ik ben de opleiding tot paardencoach gaan doen. Ik zag het als kans om de liefde die ik al van jongs af aan voor paarden had, te combineren met het begeleiden van mensen. In deze opleiding leerde ik op een heel andere manier naar paarden, anderen en naar mijzelf te kijken. Maar het was nog niet genoeg.

Verder zoekend kwam ik in aanraking met "the Virtues Project TM" en liet ik mij opleiden tot docent Deugdenyoga. Het Virtue Project en deze yoga opleiding leerde mij nog dieper naar mijzelf te kijken. Bewust te worden van mijn krachten en op welke wijze ik deze in kon zetten. Ik ontdekte de diepe betekenis van de deugden en kreeg hierdoor een positievere kijk op het leven, op mijzelf en op anderen. De deugden en zijn 5 strategieën werden een rode draad in mijn leven. Gemotiveerd om dit ook aan andere over te brengen liet ik mij opleiden tot begeleider van het Virtue Project.

In 2017 heb ik de opleiding tot Yin yogadocent gevolgd. Omdat het vooral gericht is op het bindweefsel, mindfulness en balans hoopte ik dat dit helpend zou kunnen zijn bij Fibromyalgie.

Al deze kennis en ervaringen hebben mij uiteindelijk richting gegeven. De activiteiten die ik aanbied geven mij energie, maar ook rust en balans. En dit is wat ik ook jou wil bieden. Goed voor jezelf te zorgen, je Yin en Yang in balans, een moment voor jezelf te gunnen, genieten van de natuur, een positieve blik op jezelf en je omgeving.

In 2021 heb ik in verband met een betere energieverdeling mijn activiteiten als paardencoach stop gezet en ben ik mij gaan richten op diverse yogaactiviteiten. Samen met mijn paard geniet ik nog wel steeds van de prachtige natuur.

"Blijf niet zitten en afwachten, maar kom in beweging. Jij bent de enige die de verandering in gang kan zetten!"


On-your-Feet

Lian Kingma

Driehoek 46
6711 DJ Ede

Lid van beroepsvereniging

Yin- , Stoel- en Deugden- en OutdoorYoga. Yogamassage, -coaching.