WordPress Support en Onderhoud

SolidWP - Roelinde Brons
Ede

Wil je geen zorgen over de technische kant van je website? Of heb je vragen over je website waar je al een tijdje mee rond loopt? Ik ben gespecialiseerd in WordPress Onderhoud en Support. Mail of bel me gerust.

Heb je vragen over je WordPress website? 

Ik kan je op verschillende manier helpen.

1. Met WordPress Support

Je wilt je klanten een goede en snelle website bieden. Hoe frustrerend is het dan als iets het niet goed doet. Snelle WordPress Support is dan een uitkomst. Je kunt bij mij met je WordPress vragen terecht. 

2. Met WordPress Onderhoud

Wil je geen omkijken naar de technische kant van je website(s)? Tientallen ondernemers laten dit precies om die reden graag aan mij over; voor een vast bedrag per maand verzekerd van website die tip top in orde is. Ik houd je website namelijk 24/7 in de gaten en spring direct in als er iets gedaan moet worden. En ik ben je persoonlijke aanspreekpunt voor al je WordPress vragen. 

Over SolidWP - Roelinde Brons

Mijn naam is Roelinde Brons. Ik houd ervan als websites goed werken en lekker lopen. Dat alle functionaliteiten doen wat ze moeten doen. Zo'n website gun ik elke ondernemer. Daarom ontwikkel al meer dan 15 jaar websites waar je als eigenaar geen omkijken naar hebt.

Al mijn kennis en ervaring zet ik vandaag de dag in om nieuwe én bestaande websites snel, stabiel, veilig en up to date te houden. Voor een zorgeloze internetbeleving voor iedereen.

Ik maak graag mensen blij. Daarom is geen vraag voor mij te gek, te slim of te dom. Ik probeer aan te sluiten op jouw bedrijf en jouw wensen. Daarbij ben ik praktisch en vakkundig. Ook denk ik graag met je mee.

Wat je misschien ook wilt weten...

  • Ik houd van mensen. Niet voor niets heb ik eerst de opleidng HBO Maatschappelijk Werk gevolgd en gewerkt in verschillende GGZ instellingen 
  • In 2007 heb ik een ommezwaai gemaakt en Webstudio25 opgericht. Een optiekzaak en peuterspeelzaal uit Ede heb ik als eerste blij mogen maken.
  • Van handgecodeerde HTML websites, via Joomla!, mijn plek gevonden als WordPress specialist
  • Ik leer graag van collega's, boeken en blogs over (online)ondernemen.
  • De contacten met klanten en werken aan hun websites. Dat maakt mijn werk elke dag weer boeiend. Daarom heet ik je van harte welkom.


SolidWP

Roelinde Brons

Blokkenweg 25
6717 AA Ede

WordPress Support en Onderhoud