Dierentolk en energetisch therapeut

De Regenboogvlinder - Els Stolk
Ede

Ik help jou met behulp van je dier en de lichtwereld jouw innerlijke kracht te ontdekken, zodat je weer liefde voor jezelf voelt en jouw licht laat schijnen.

Ik zie je bijna denken, hoe kan mijn hond, poes, paard, konijn of welk dier dan ook, mij helpen dat ik liever voor mijzelf ben. 

Een hond, poes of paard is heel sensitief en weet vaak wat goed voor je is en waar bij jou problemen zitten. Zij kunnen dit laten zien aan hun gedrag, maar ook door ergens last van te krijgen. 

Door een gesprek met het dier aan te gaan, kan hij vertellen waar hij last van heeft, wat hij zijn mens duidelijk wil maken en wat er anders zou kunnen

Wanneer dit te maken heeft met zijn mens, omdat die problemen heeft, niet goed voor zich zelf zorgt, niet lekker in zijn vel zit, dan kunnen, wanneer zijn mens bereid is hieraan te werken, deze problemen verdwijnen. Mens en dier hebben er beide baat bij.

De verdere ondersteuning, die ik kan bieden is een healing voor beiden, waarbij ik de hulp mag vragen aan engelen en andere lichtwezens.

Ook een reading van de mens kan meer duidelijkheid geven, omdat oude pijnen, emoties niet altijd meer gevoeld worden, maar wel invloed op zijn leven en gedrag hebben. Wanneer er dan bewust is geworden waar het vandaan komt, zijn er verschillende energetische tools om deze pijn , emoties te helen.

Een dier kan natuurlijk ook zelf iets traumatisch hebben meegemaakt, hij kan vermist zijn of wat hij wil aan het eind van zijn leven. Ook dan is een gesprek zinvol.

Over De Regenboogvlinder - Els Stolk

Van een stil, teruggetrokken, onzekere en zichzelf wegcijferende persoon ben ik veranderd in een vrouw, die weet wat ze nodig heeft, vanuit haar eigen kracht steeds meer voor zichzelf opkomt, weet wat ze wilt en steeds meer handelt vanuit haar intuïtie.

Hoe ben ik die vrouw geworden?

Er is in mijn leven van alles gebeurd en dat heeft duidelijk een invloed gehad op hoe ik mij als persoon gedroeg en voelde. Het leven kabbelde voort, zonder in de gaten te hebben, dat ik niet echt mijzelf was. Mijn ogen gingen langzaam open, nadat in 2003 een boek in de bibliotheek mij vond. Een boek over reiki, wat zo resoneerde met mij,”je kan met je handen healen”. Wow, dat wilde ik ook.

Hier is mijn persoonlijke en spirituele groei begonnen en heel langzaam veranderde ik, maar iets bleef mij tegenhouden. Wat?  Dat was een diepzittend verdriet dat  bij readingen steeds naar voren kwam. Dit verdriet is ontstaan toen ik nog een peuter was, maar dit heb ik nooit bewust gevoeld. Dit  verdriet heb ik mogen helen, waardoor er lagen rond mijn hart weggehaald zijn en het steeds meer openstaat.

 Wat is het dan mooi om  warmte en liefde te mogen voelen.  Zo duidelijk te voelen, wanneer je met een dier mag communiceren.

Weer kunnen voelen, weer kunnen vertrouwen op je intuïtie, weer jezelf zijn, dat is zo’n fijn gevoel.  Het geeft kracht en je gaat dingen doen, die je eerst niet durfde te doen. Dit is wat ik jou ook gun.


De Regenboogvlinder

Els Stolk

Keukenhof 6
6715 LB Ede

Dierentolk en energetisch therapeut