Belasting, administratie en advies

Van Nieuwkerk Belastingadvies
Bennekom

Ik verzorg uw belastingaangifte, doe uw administratie en vraag toeslagen aan. Voor fiscaal advies op ondernemersgebied ben ik uw klankbord, steun en toeverlaat!

Ik verzorg uw belastingaangifte, doe uw administratie en vraag toeslagen aan. Ook kan ik uw klant ondersteunen als deze hulp nodig heeft bij zijn of haar aangifte. Advies nodig i.v.m. investeringen, over de (nieuwe) KOR of de keuze auto zakelijk of privé? Voor al deze en andere fiscale ondernemersvragen kunt u bij mij terecht!

Maar ook over levensvragen zoals schenken of  een (levens)testament bent u of uw klant bij mij aan het juiste adres. Ik prikkel het denkproces over wat belangrijk kan zijn en hoe dat te regelen. Ook als executeur van een nalatenschap kunt u bij mij terecht.

Het gaat mij niet alleen om de kale cijfers of inhoudelijke vragen maar ook om de mens erachter. Zelfredzaamheid is voor ieder mens, voor zover mogelijk, een groot goed. Ik wil met mijn wijze van ondersteuning en advies daaraan bijdragen.

Over Van Nieuwkerk Belastingadvies

Opgegroeid op een glastuinbouwbedrijf heb ik het ondernemen van dichtbij meegemaakt. Nu ik zelf ondernemer ben, ervaar ik dat sommige ondernemersvraagstukken van alle tijden zijn. 

Ik ben als Register Belastingconsulent  en ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Door o.a. Permanente Educatie blijf ik bij met ontwikkelingen. 


Van Nieuwkerk Belastingadvies

Jolande van Nieuwkerk RBc

Emmalaan 30
6712 EV Bennekom

Lid van beroepsvereniging

Belasting, administratie en advies