Belasting, administratie en advies

Van Nieuwkerk Belastingadvies - Jolande van Nieuwkerk
Bennekom

Ik verzorg jouw belastingaangifte, doe jouw administratie en vraag toeslagen aan. Voor fiscaal advies op ondernemersgebied ben ik jouw klankbord en adviseur.

Ik verzorg jouw belastingaangifte, doe jouw administratie en vraag toeslagen aan. Ook kan ik jou ondersteunen bij andere (fiscale) vragen. Advies nodigover het doen van investeringen, over de nieuwe KOR of de keuze auto zakelijk of privé? Voor al deze en andere fiscale ondernemersvragen kan je bij mij terecht!

Maar ook over levensvragen zoals schenken of het hebben van een (levens)testament ben je bij mij aan het juiste adres. Ik prikkel het denkproces over mogelijkheden die er zijn en hoe dat te regelen. Ook als executeur van een nalatenschap treed ik op.

Het gaat mij niet alleen om de kale cijfers of inhoudelijke vragen maar ook om de mens erachter. Zelfredzaamheid is voor ieder mens, voor zover mogelijk, een groot goed. Ik wil met mijn wijze van ondersteuning en advies daaraan bijdragen.

Over Van Nieuwkerk Belastingadvies - Jolande van Nieuwkerk

Opgegroeid op een glastuinbouwbedrijf heb ik het ondernemen van dichtbij meegemaakt. Nu ik zelf ondernemer ben, ervaar ik dat sommige ondernemersvraagstukken van alle tijden zijn. 

Ik ben als Register Belastingconsulent ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs. Door o.a. Permanente Educatie blijf ik bij met ontwikkelingen. Als executeur en lid van NOVEX doe ik aan intervisie met andere executeurs en permanente educatie.


Van Nieuwkerk Belastingadvies

Jolande van Nieuwkerk RBc

Emmalaan 30
6712 EV Bennekom

Lid van beroepsvereniging

Belasting, administratie en advies