(Afslank) Coach mbv Vasten en Nei | Lunteren

Vasten doen we allemaal al, ‘s nachts. Verleng je dit met een  paar uur door na je avondmaaltijd alleen water te drinken en misschien zelfs je ontbijt een paar uur uit te stellen dan heb je al snel zo’n 16 uren gevast. Dat is een mooi voordeel voor je mentale en fysieke gezondheid en/of je slanke lijn. Klinkt simpel toch? En het even niet eten is echt niet zo lastig als het lijkt. Strenge diëten wekken vaak na een aantal weken weerstand op. Dat geeft stress en stress hebben we al genoeg in ons leven. Vasten geeft je lichaam rust en daardoor krijgt het ook de kans om de ‘rommel’ eens op te ruimen en  opgeslagen vetten te gaan verbruiken voor energie. En hoe fijn is het als je er op kan vertrouwen dat je leven gewoon doorgaat ook al is er even niets te eten. Zullen we samen gaan onderzoeken welke manier van vasten het beste past in jouw leven? 

Ik ben enthousiast, motiverend en gepassioneerd. Mijn kracht is luisteren naar jouw verhaal, en horen wat je niet met woorden zegt. 

Naast het vasten gebruik ik NEI, neuro emotionele integratie, om (onbewuste) belemmeringen en overtuigingen op te lossen zodat jij vrij bent en je doel bereikt. 

Altijd leuk als je contact met me op neemt om je vraag te stellen. Wat kan ik betekenen voor jou?

Over Pauline Bruil | Lunteren

Na 23 jaar huisvrouw met de vrijheid om mezelf te kunnen ontwikkelen werd het tijd om mijn kennis en ervaring te delen en richtte ik mijn praktijk Vastenthousiast op. Want voor mij is er niets mooier dan mensen blijmaken met zichzelf. Ik zeg dan ook al jaren, ‘doe wat goed voelt voor jou’. En daar word ik dan weer blij van. 

Mijn naam is Pauline, getrouwd en twee volwassen kinderen. Ik heb jarenlang golf gespeeld en wisselde dat in voor portret-en kunstschilder. Het alleen zijn  brak me op en Vastenthousiast ontstond nadat ik de opleiding tot Vitaliteitscoach had afgerond. 

Een greep uit de vele cursussen die heb gevolgd zijn voetreflexmassage, ontspanningsmassages, Therapeutic Touch, Touch for Health,   Mediumschap,  Intermittent Fasting Expert, Oerslank B Licentie en natuurvoeding. 

En één ding is zeker, ik zal me altijd blijven ontwikkelen en ik raak nooit uitgeleerd. 

Agenda Vastenthousiast


Foto 1 Pauline Bruil Foto 4 Pauline Bruil Klik om te vergroten

Vastenthousiast
Pauline Bruil


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!