Coaching van hart tot hart

De Koestertuin - Gaby Klok
Ede

Het is mijn intentie mijn ervaring en kennis door te geven, te delen zodat meer mensen voelen dat ze in staat zijn lichter te leven en meer plezier, (zelf) liefde en zachtheid te ervaren in hun leven.

Welkom! Een uitnodiging om met mij op reis te gaan, een reis naar binnen. Om zo samen te kijken of er dingen zijn in jou geschiedenis die je vergeten bent of die verborgen zijn, die misschien zelfs nog nooit naar de oppervlakte zijn gekomen. Want, als je je geschiedenis kent, dan maak je de weg vrij voor de toekomst. Je haalt delen van jezelf op die je vergeten was. Zo kun je stukje voor stukje heler worden. Waardoor je je prettiger voelt, meer jezelf. Ik kan er allerlei woorden voor gebruiken maar het gaat er vooral om dat je meer in je hart komt en voelt waar jij blij van wordt. Waar de twinkeltjes in je ogen van aangaan. Soms kan het zo zijn dat er dingen in het verleden zijn die niet direct met ons te maken hebben, maar met onze ouders of voorouders, in de lijn. Dingen die ons tegen houden, op ons drukken of ons angst aanjagen. We kunnen dat misschien in het nu niet oplossen en dat hoeft ook niet. We kunnen er wel liefdevol naar kijken, in dankbaarheid. Er mee zijn. Uit eigen ervaring weet ik, dat best heel moeilijke dingen door er naar te kijken, lichter worden. Dat het eigenlijk je cadeautjes zijn, vaak. 

Zou je het fijn vinden om met iemand te praten, vanuit warme verbinding samen te zijn? Iemand die naar je luistert en met je mee kijkt? Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten. Dank je wel.

Over De Koestertuin - Gaby Klok

Mijn naam is Gaby Klok en ik ben in 2021 De Koestertuin begonnen. In de koestertuin maak ik gebruik van alles wat ik geleefd en geleerd heb. Het is mijn verlangen anderen te begeleiden naar meer verbinding met zichzelf en het kind in zichzelf. We plaatsen ons innerlijk kind in het verleden, terwijl het nog zo levend is. Dit te (her)ontdekken maakt dat  spontaniteit en levenslust weer voelbaar wordt. Steeds vrijer en blijer jezelf zijn. Hiervoor heb ik een mooi aanbod op mijn website, leuk als je eens een kijkje neemt.

Ook geef ik trainingen aan kinderen van gescheiden ouders en kinderen die hoog gevoelig zijn en willen leren gemakkelijker zichzelf te zijn in deze wereld die soms zoveel vraagt. 

Ik dans, doe aan yoga en tuinier heel graag. Ik werk twee dagen in de week op een Bso in Wageningen én speel graag met mijn drie geweldige kleinkinderen.


De Koestertuin

Gaby Klok

Poortplein 7
6717 GA Ede

Lid van beroepsvereniging

    CAT
Coaching van hart tot hart