Infina Uitvaartzorg: persoonlijk betrokken- een vast aanspreekpunt- dag en nacht bereikbaar

Infina Uitvaartzorg - Alberta Vink
Barneveld

Infina Uitvaartzorg is er voor u in een moeilijke tijd. Een tijd van verdriet. Het is dan fijn als er een vertrouwd persoon voor u klaarstaat die de uitvaart en alles daaromheen voor u regelt, zodat u op een goede manier afscheid kunt nemen.

Infina Uitvaartzorg wil u graag tot steun zijn en u ontzorgen in deze dagen van rouw. Vanzelfsprekend in goed overleg met u. Ik wil u  graag rust en overzicht bieden in deze verdrietige periode, waarin op zo korte termijn zoveel georganiseerd moet worden. Ik meen dat ik zó in deze eerste fase van de rouwverwerking het beste van dienst kan zijn: door te helpen de werkelijkheid onder ogen te zien en de zaken waarmee de nabestaanden geconfronteerd worden te benoemen. Ik wil naast hen staan en hen ondersteunen bij de organisatie van wat zij aan wensen hebben, ook als deze ideeën afwijken van het gebruikelijke. Een passend afscheid helpt bij uw rouwproces.

Over Infina Uitvaartzorg - Alberta Vink

Ik ben in 1963 geboren in Appingedam en ben opgegroeid in het mooie Groninger land. Na enkele jaren in Harderwijk te hebben gewoond ben ik getrouwd met Hans en zijn we in Barneveld gaan wonen. Samen zijn wij de ouders van Marlies en Erwin. Tot 2017 ben ik werkzaam geweest bij Stichting de Rozelaar (de Vlinder), in zowel de organisatie van de huishouding als ook de begeleiding van mensen met verstandelijke beperking. Toen mijn functie daar verviel, was het al snel duidelijk; werken mét mensen is mijn passie. Ik ben de opleiding voor uitvaartbegeleider gaan volgen bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle en heb dit succesvol afgerond. Wat ik in mijn werk als uitvaartbegeleider ambieer, is het zoveel mogelijk ontzorgen van degenen die het ingrijpende verlies van een dierbare te verwerken hebben gekregen. Mijn lievelingskleur is paars. Die drukt voor mij vooral rust en harmonie uit. Tegelijk is paars ook de kleur van de rouw en de dood. Mijn opleiders karakteriseerden mij als  kundig, gedegen en humorvol. En volgens mijn  familieleden en vrienden ben ik een warm en invoelend mens met oog voor detail en iemand die van aanpakken weet. O ja, en ik ben ook nog een enthousiast lid van een close harmony koor. Harmonie, daar houd ik van!


Infina Uitvaartzorg - Alberta Vink

Alberta Vink- Star

Patrijzenhof 18
3772RH Barneveld

Infina Uitvaartzorg: persoonlijk betrokken- een vast aanspreekpunt- dag en nacht bereikbaar