Maandagenda en nieuws met 5 jarig bestaan actie's van Bewust Ede, augustus 2020

In deze nieuwsbrief:

  • Bewust Ede bestaat 5 jaar
  • Welke dienst/aanbod zou jij willen winnen?
  • Voor professionals
  • De gratis aanbiedingen
  • Agenda Bewust Ede

 

Bewust Ede bestaat de komende maand 5 jaar!

Angelique Dijkers nam in het voorjaar van 2015 het initiatief om bewuste ondernemers in Ede te benaderen om samen een netwerk te vormen. Dat is in die 5 jaar uitgegroeid naar 72 professionals op de website. 

Reden genoeg voor wat extra aandacht. 

In september verschijnt er in de Ede Stad een artikel over Bewust Ede.

Voor onze nieuwsbrieflezers en volgers op facebook hebben we de komende 4 maanden een leuke weggeefactie. Iedere maand stellen 2 professionals van Bewust Ede een gratis aanbieding  beschikbaar. Wil je in aanmerking komen voor een dienst/aanbod stuur dan een mail met vermelding van de gewenste aanbieding.  De gratis aanbiedingen vind je verderop in deze nieuwsbrief en komende week op facebook.  

Deze maand zijn de gratis aanbiedigen beschikbaar gesteld door Atelier Verbeelding en Mindful & More. Deze actie's lopen tot 20 september. De winnaars worden in de volgende nieuwsbrief bekend gemaakt.

Bewust Ede ontmoeten.

 

Ben jij zelf een professional en wil je kennismaken met Bewust Ede dan ben je van harte welkom op een van onze netwerkbijeenkomsten. Voor september staan er 2 bijeenkomsten gepland, je vind ze in de agenda voor professionals .

Vernieuwde website.

Op Bewust Ede zijn nu al meer dan 70 professionals te vinden. Om het zoeken naar de juiste persoon nog makkelijker te maken wordt de website binnenkort vernieuwd. Hier wordt achter de schermen al hard aan gewerkt. Het geheel krijgt een frisse moderne uitstraling en is dan beter aangepast voor het bekijken op de mobiele telefoon.

 

Tot slot:

Onderaan deze nieuwsbrief de 2 te winnen aanbiedingen en zoals altijd de agenda met het aanbod voor september. Er is ook al veel aangekondigd voor het najaar. Neem alvast een  kijkje op de website.

Hartelijke groet

Hennie van de Vendel, Inspirator en coördinator Bewust Ede

Aanbieding 1

Dorie Canters van Atelier Verbeelding

biedt een gratis schilderles van 2 uur aan in haar atelier. Samen met Dorie spreek je het tijdstip en de invulling van deze les af.

De waarde van deze les is € 25,--

Ik wil deze aanbieding graag winnen

Aanbieding 2

Ingrid Dirks van Mindful & More

biedt een gratis Mindful Walk Clinic aan of de 1e les van de 5 weekse cursus gratis. Met Ingrid spreek je zelf af wat jouw keuze is.

De waarde van deze aanbieding is €15,--

Ja ik wil deze aanbieding graag winnen

Agenda