Mindful Walk clinic en cursus én 1 op 1 coaching in de buitenlucht | Ede

Persoonlijke coach in de buitenlucht en Mindful Walk instructeur. 

In de drukte en hecktiek van ieder dag overeind blijven staan door af en toe stil te staan. Stil staan en voelen waar je behoefte aan hebt. Uit je hoofd, in je lijf. Door een combinatie van neusademhaling, mindfulness, yoga én bewegen zonder prestatie, leer je te luisteren naar jezelf, je grenzen te herkennen en toe te passen. Dit kun je leren in een 5-weekse curus van € 95,00 of een 1 op 1 coaching in de buitenlucht (prijs op aanvraag). 

Weet je niet precies of de cursus of coaching iets voor je is en wil je eerst liever even snuffelen? Boek dan een Mindful Walk Clinic van 1,5 uur voor € 15,00 en voor individuele coaching een introductiesessie van 1,5 a 2 uur voor € 95,00

Wist je dat een coachingstraject meestal vergoed wordt vanuit de werkgever? Wist je dat je als medewerker bijna altijd een budget hebt voor persoonlijke ontwikkeling waar je gebruik van kunt maken? Vraag dus gerust aan je werkgever of je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het bedrijf. 

Over Ingrid Dirks | Ede

Ik ben Ingrid Dirks, persoonlijk coach en Mindful Walk instructeur. Ik heb in verschillende functies als manager binnen HR gewerkt en hou me de laatste vijf jaar bezig met het coordineren van MBO VeVa (Veiligheid en Vakmanschap) stages binnen de Landmacht. Naast opleidingen voor mijn werk, heb ik mijn persoonlijke ontwikkeling ook altijd belangrijk gevonden. Mijn opleiding tot trainer en coach met Ziel en Zakelijkheid is daar een voorbeeld van, net als de opleiding Lifestyle- en Vitaliteits Coach die ik bijna heb afgerond. 

Vorig jaar rond deze tijd (juni 2019) voelde ik aan alles in mijn lijf dat het tijd werd om een andere baan te zoeken. Mijn werk slurpte me letterlijk leeg. Mijn hoofd had iets langer de tijd nodig om tot dezelfde conclusie te komen, want ja, alle zekerheden van een vaste baan en een vet salaris, dat laat je toch niet zomaar los. Overtuigingen die ik zelf in stand hou en waar ik ook zelf een keuze in heb om ze óf te houden óf om er afscheid van te nemen. Ik heb gekozen voor het laatste. Door los te laten, ontstaat ruimte voor nieuwe kansen, ervaringen, gevoelens en inzichten. 

Sinds kort heb ik ook het Mindful Wandelen ontdekt. Het wandelen zonder prestatiedruk, het ZIJN in de natuur, geeft mij zoveel rust en ruimte, ik wist niet dat ik daar zo gelukkig van kon worden. Ik loop letterlijk mijn pad en ben heel dankbaar voor alle inzichten die ik heb gekregen. 

Ik gun jou dat ook ❤️


Foto 1 Ingrid Dirks Foto 2 Ingrid Dirks Foto 3 Ingrid Dirks Foto 4 Ingrid Dirks Foto 5 Ingrid Dirks Foto 6 Ingrid Dirks Foto 8 Ingrid Dirks Klik om te vergroten

Mindful & More
Ingrid Dirks


Professionals in de categorie Sport en Beweging

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Relatietherapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede
Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!