Studie Atelier voor beeldende en persoonlijke ontwikkeling | Ede

Inspirator, docent en trainer

Ik ben er van  overtuigd dat iedereen creatief is.

Het is mijn droom om dat aan te wakkeren bij mensen en hen te inspireren tot een proces van verwonderen, verkennen en verbeelden.

Als docent geniet ik van deelnemers, die dat proces aangaan en los durven laten dat ze een mooi of goed product moeten maken.

Als kunstenaar probeer ik ook zelf bezig te zijn met spelend ontdekken, al is dat niet altijd makkelijk.

Loslaten, aandacht, focus, genieten van het proces, frustratie toelaten  etc. is een voortdurend leerproces voor mezelf en merk ik ook voor onze klanten.

Als mensen de uitdaging aangaan om zich kunstzinnig te ontwikkelen gaat dat bijna altijd gepaard met een diepere persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het buitengewoon boeiend om dat proces te stimuleren, zodat mensen meer tot bloei en bestemming kunnen komen.

Het voordeel van het atelier is dat er in kleine groepen gewerkt wordt en er veel persoonlijke aandacht is in een ontspannen sfeer.

Ik werk samen met kunstenaar Peter van Es.

Ik hoop jou daar ook te ontmoeten!

 

 

 

Over Dorie Canters | Ede

Ik ben een ervaren docent, kunstenaar en trainer beeldtaal.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het Basis en Voortgezet onderwijs en werk momenteel naast mijn werk in het Atelier bij een huiswerkinstituut.

Daarnaast heb ik mijn leven lang als kunstenaar gewerkt.

Ik ben leergierig en altijd op zoek naar nieuwe inzichten, die ik kan toepassen in mijn werk.

Mijn missie is het om mensen te helpen bij hun kunstzinnige en persoonlijke ontwikkeling, zodat ze tot bloei kunnen komen.

Ik ga altijd op zoek naar de eigenheid van de ander en wil dat dat uit de verf komt.

Mijn kernwaarden zijn vrijheid, authenticiteit en zelfcompassie.

Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen en mag genieten van een aantal klienkinderen.

Echte ontspanning ervaar ik in de natuur en de kunst of met een boek op de bank.

 

Agenda Atelier Verbeelding


Foto 2 Dorie Canters Foto 9 Dorie Canters Foto 15 Dorie Canters Klik om te vergroten

Atelier Verbeelding
Dorie Canters


Professionals in de categorie Kunst

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Centra voor Bewustwording Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Grafisch- en Webdesign Homeopathie Kinderen-Ouders Kunst Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Ede