De bedding voor bewustwording & groei

Erica van Riet - de Bedding
Ede

Ik bied een warme en krachtige bedding voor jouw persoonlijke groei. Wil jij meer innerlijke vrijheid, wil jij leven vanuit je hart, wil je een betere balans en doorstroming van je energie? Laten we dan samen op pad gaan in live of online sessies.

In mijn praktijk 'de Bedding' kun je terecht voor groei en ontwikkeling. Ik bied een warme, veilige en krachtige bedding en ik heb een schat aan ervaring in het begeleiden van mensen. Ik help je voelen en ervaren als je jezelf even kwijt bent, ik help je je te bevrijden van emotionele belemmeringen, ik help je jezelf te accepteren, ik ondersteun je te luisteren naar je lichaam, je wijsheid, je innerlijke stem, zodat je je intuitie weer volgt. Ik stimuleer je om vol jouw leven te leven. Kortom ik ondersteun mensen om te leven vanuit hun essentie en zich te verbinden met hun bron. Eén van de vormen begeleiding die ik bied, is het lezen van je aura. 

Aurareading

Een aura is het geheel van je uitstraling, waarin je fysieke en spirituele Zelf elkaar beïnvloeden. Ons spiritueel Zelf drukt zich via ons fysieke Zelf uit in deze wereld. Als de samenwerking harmonisch is, kan je energie optimaal stromen en stralen. Je leeft bezield. Ons bewustzijn is echter vaak verdicht door psychische ballast op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door de ballast op te ruimen, verruimt je bewustzijn en stroomt je energie steeds ruimer, vrijer en krachtiger. Je uitstraling is dan versterkt.

Ik ben een gediplomeerd aurareader. Het lezen van je energie geeft erkenning voor je kwaliteiten en brengt ze weer in stroming. Kortom zo nu en dan een reading laten doen is heilzaam voor je. Je bent van harte welkom. 

Over Erica van Riet - de Bedding

Ik ben gediplomeerd A&O psycholoog, lichaamsgericht therapeut en aurareader met ruime ervaring in het begeleiden van mensen, die zich willen bevrijden van beperkingen en patronen die belemmeren. Mensen, die hun bewustzijn willen verruimen en meer willen leven in liefde, vrijheid en geluk. Door zelf steeds in ontwikkeling te zijn is mijn begeleiding holistisch geworden.

In 1996 startte ik als coach/trainer/assessor in het bedrijfsleven. De targets braken me op en ik had veel baat bij lichaamsgerichte en energetische therapie, om uit mijn hoofd te zakken naar mijn hart. Ik vond het zo krachtig, dat ik besloot lichaamsgericht en energetisch te gaan werken. Sinds 2008 gediplomeerd en werkzaam als coach/therapeut en trainer in dit werkgebied, dat door zorgverzekeraars wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent. 

Ik ontdekte dat mijn kracht ook ligt in werken met energie en heb veel healings gegeven. In 2019 heb ik de opleiding tot professioneel aurareader afgerond en ik lees met veel plezier je aura en chakra's. Daarnaast maak ik veel reizen. Ik bezoek veel krachtplekken over de wereld en leer van andere culturen, wijze genezers en werk steeds vanuit mijn hart met wat zich aandient. Ik breng Liefde, Helderheid, Integriteit, Directheid, Zachtheid als kwaliteiten en wijsheid mee, die ik graag inzet om jou te ondersteunen. Samen met mijn man Theo organiseer ik magische spirituele reizen en sjamanistische workshops (zweethutten). 

Heb je behoefte aan een aurareading en zoek je een krachtige begeleider, die het beste uit jou haalt? Maak dan een afspraak, je bent van harte welkom. 


De bedding voor therapie, workshops & reizen

Erica van Riet

Stationsweg 60
6711 PT Ede

Lid van beroepsvereniging

De bedding voor bewustwording & groei