Touch of Matrix

Praktijk RaakBewust
Ede

Praktijk RaakBewust Hoe zou het zijn als jij van de pijn afkomt in je rug, hoofd, schouder of waar dan ook? In mijn praktijk RaakBewust, werk ik met de energetische bewustzijnsmethode Touch of Matrix.

Praktijk RaakBewust

Hoe zou het zijn als jij van de pijn afkomt in je rug, hoofd, schouder of waar dan ook? Hoe zou het zijn als jij ontdekt dat jij (jouw lichaam) dit zelf kan? In mijn praktijk RaakBewust, werk ik met de energetische bewustzijnsmethode Touch of Matrix. Bij deze methode komt het lichaam zelf in beweging om de blokkade die de klachten veroorzaakt heeft, op te ruimen. Het zoeken naar de oorzaak wordt losgelaten. Je komt uit het verstand (denken) en maakt contact met je onderbewustzijn. Het lichaam weet zelf wel de oorzaak van de klachten en wil niets liever dan de oorspronkelijke balans weer herstellen waardoor alles weer kan stromen en je eindelijk weer dat kan doen wat je al zolang niet meer kon doen.

Laat je verrassen door de kracht van het zelfherstellend vermogen van het lichaam!

Als therapeut volg en interpreteer ik de bewegingen die het lichaam zelf maakt. Zelf sta ik nog elke keer versteld als ik zie wat deze methode doet, wat het effect is en hoe snel klachten (ook langdurige klachten) verholpen worden. Je hoeft er niet in te geloven, er voor open staan en toelaten is voldoende. Dan gebeurt het vanzelf. Nieuwsgierig hoe het werkt, laat je verrassen en kom langs.

 

Over Praktijk RaakBewust

Ik ben Annette Rijsemus, Touch of Matrix therapeut met een eigen praktijk aan huis. Ik heb een passie voor de mens, voor het leven en voor spiritualiteit. Dit laatste staat voor mij voor het ontdekken van wat voor mij het leven de moeite waard maakt en zin geeft aan mijn leven. Om steeds meer bewust te leven, mijn talenten in te zetten en mijn missie te leven. Als kind was ik al geïnteresseerd in mensen, naar wat hen beweegt en drijft en wilde ik graag mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden. De keuze om Verpleegkunde te gaan studeren was dan ook niet vreemd.

Na mijn studie heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in de psychiatrie en als wijkverpleegkundige. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als coördinator bij een Steunpunt huiselijk geweld en als regisseur huiselijk geweld in het Veiligheidshuis bij de gemeente Ede en Arnhem. Alle expertise en opgedane ervaring in dit werk en mijn eigen levenservaring, gebruik ik nu bij het behandelen van de cliënten in de praktijk.


Praktijk RaakBewust

Annette Rijsemus

Julianalaan 14
6717JK Ede

Lid van beroepsvereniging

Touch of Matrix