Touch of Matrix

Praktijk RaakBewust - Annette Rijsemus
Ede

Uit je hoofd, in je lijf, dichtbij je gevoel! Hoe zou het zijn om helemaal jezelf te kunnen zijn? Verlang jij naar een leven waarin jij jezelf accepteert, waardeert en voluit durft te zijn wie jij bent?

Reset Je – Zelf

Hoe zou het zijn om te voelen dat je goed bent zoals je bent? Dat je vertrouwt op jezelf en durft te zijn wie je bent. Niet meer je best hoeft te doen om te bewijzen dat je het wel kan. Niet meer het gevoel hebben dat je iets goed moet doen om te mogen zijn, maar voelen dat je al helemaal goed bent zoals je bent.

Als dit jou aanspreekt laat mij jou dan helpen. Mijn missie is het om jou te helpen je weer veilig en ontspannen te laten voelen en thuis te laten komen bij jezelf. Zodat je gaat vertrouwen op jezelf, minder oordelend en accepteren wie je bent.

Via een energetische behandeling, laat ik jou ervaren hoe jouw lichaam vanbinnen uit vanzelf in beweging komt om oude blokkades en overtuigingen op te ruimen die gemaakt hebben dat jij bent gaan twijfelen aan jezelf en uit verbinding bent gegaan met jezelf.

Door de behandeling word jij (je lichaam) weer bewust van wat onbewust is geworden. Door oude pijn op te ruimen komt er ruimte om het anders te gaan doen. Dan verandert er pas echt iets vanbinnen uit en ga jij nieuwe of andere keuzes maken. Nu vanuit (zelf)vertrouwen, (zelf)acceptatie en in verbinding met jezelf. 

Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, - 26946615 en laat je verrassen en gun jezelf een Reset Je-Zelf behandeling!

 

Over Praktijk RaakBewust - Annette Rijsemus

Ik ben Annette Rijsemus, Touch of Matrix therapeut met een eigen praktijk aan huis. Ik heb een passie voor de mens, voor het leven en voor spiritualiteit. Dit laatste staat voor mij voor het ontdekken van wat voor mij het leven de moeite waard maakt en zin geeft aan mijn leven. Om steeds meer bewust te leven, mijn talenten in te zetten en mijn missie te leven. Als kind was ik al geïnteresseerd in mensen, naar wat hen beweegt en drijft en wilde ik graag mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden. De keuze om Verpleegkunde te gaan studeren was dan ook niet vreemd.

Na mijn studie heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in de psychiatrie en als wijkverpleegkundige. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als coördinator bij een Steunpunt huiselijk geweld en als regisseur huiselijk geweld in het Veiligheidshuis bij de gemeente Ede en Arnhem. Alle expertise en opgedane ervaring in dit werk en mijn eigen levenservaring, gebruik ik nu bij het behandelen van de cliënten in de praktijk.


Praktijk RaakBewust

Annette Rijsemus

Proosdijerveldweg 197
6714 AD Ede

Lid van beroepsvereniging

Touch of Matrix