Voor meer plezier in je leven

Praktijk RaakBewust - Annette Rijsemus
Ede

Uit je hoofd, in hart en in je lijf, dichtbij je gevoel! Je wilt je zo graag weer levendig voelen, plezier in je leven hebben en energie om leuke dingen te doen, genieten en vreugde van binnenuit voelen. En weer zin in je leven hebben.

Her en -erkenning van wat er speelt is de eerste stap
Lezen en praten over wat je bezig houdt, lucht je op en geeft je inzicht. Daardoor word je je meer bewust van wat er speelt en herken je waar het mee te maken kan hebben.

Alleen praten geeft nog geen verandering. Er verandert pas echt iets als je ook kan gaan voelen wat je heeft tegengehouden om je blij te voelen. Door deze gevoelens te erkennen verandert er echt iets van binnenuit. En om met deze gevoelens in contact te komen, nodig ik je uit om een stap verder te gaan. 

Ervaring en – lichaamsgericht werk, helpt om tot echte verandering te komen

Verandering vindt plaats als je contact maakt met je binnenwereld. Alles wat er eerder en vroeger in je leven gebeurd is, heb je opgeslagen in je lijf. Dat gebeurt onbewust. 

En omdat het lichaam het zintuig is van voelen, maak ik gebruik van diverse lichaam en – ervaringsgerichte werkmethoden (Touch of Matrix, familieopstellingen, massage) om je te helpen weer in verbinding te komen met je gevoel, met jezelf.

Je gaat het zelf ervaren en voelen en er komt beweging, jij komt weer in beweging. En dat is echt anders dan dat we er alleen maar over blijven praten. Je zult ervaren dat jij weer plezier krijgt in je leven en je levenslust en vreugde toeneemt.

Als je voelt dat jij dit nu kan gebruiken, bel of mail mij dan, 06 26946615. 

 

Over Praktijk RaakBewust - Annette Rijsemus

Ik ben Annette Rijsemus, energetisch coach en therapeut met een eigen praktijk aan huis. Ik heb een passie voor de mens, voor het leven en voor spiritualiteit. Dit laatste staat voor mij voor het ontdekken van wat voor mij het leven de moeite waard maakt en zin geeft aan mijn leven. Om steeds meer bewust te leven, mijn talenten in te zetten en mijn missie te leven. Als kind was ik al geïnteresseerd in mensen, naar wat hen beweegt en drijft en wilde ik graag mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden. De keuze om Verpleegkunde te gaan studeren was dan ook niet vreemd.

Na mijn studie heb ik jaren gewerkt als verpleegkundige in de psychiatrie en als wijkverpleegkundige. De laatste 10 jaar heb ik gewerkt als coördinator bij een Steunpunt huiselijk geweld en als regisseur huiselijk geweld in het Veiligheidshuis bij de gemeente Ede en Arnhem. Alle expertise en opgedane ervaring in dit werk en mijn eigen levenservaring, gebruik ik nu bij het behandelen van de cliënten in de praktijk.


Praktijk RaakBewust

Annette Rijsemus

Proosdijerveldweg 197
6714 AD Ede

Lid van beroepsvereniging

Voor meer plezier in je leven