Maandagenda en nieuws van Bewust Ede, december 2020

In deze nieuwsbrief:

  • Winnaar 4e winactie
  • Voor professionals
  • Bewuste Deals
  • Agenda Bewust Ede

 

Bewust Ede al 5 jaar actief, winactie aangeboden door leden.

Van september tot december 2020 stelden iedere maand professionals van Bewust Ede een gratis aanbieding  beschikbaar. 

De winnaar van de 4e, en laatste, actieronde is:

 

De Bewuste Deal, ook in deze nieuwsbrief, biedt de leden een mogelijkheid om een dienst met korting aan te bieden. Op deze manier kun je de plaatselijke ondernemer, de professional, ook steunen. 

 

Professionals kunnen Bewust Ede straks weer ontmoeten.

Ben jij een professional en wil je kennismaken met Bewust Ede? Je bent van harte welkom op een van onze netwerkbijeenkomsten. Zodra deze weer kunnen plaatsvinden staan ze vermeld in de agenda voor professionals. Wil je nu al graag meer weten bel of mail mij dan.

Vernieuwde website.

Op Bewust Ede zijn al meer dan 70 professionals te vinden. De website is vernieuwd, heeft een frisse moderne uitstraling gekregen en is beter aangepast voor het bekijken op de mobiele telefoon.

Tot slot:

Tot slot wil ik jou/jullie, als trouwe lezer/lezers van deze nieuwsbrief, een goede waardevolle tijd toewensen. Kerst in kleine kring met misschien dit jaar tijd voor een extra spelletje, een wandeling en mooie gesprekken. Herinneringen maken met elkaar en deze in je hart bewaren. Ik wens je allen een mooi 2021.

De professionals van Bewust Ede staan in 2021 graag weer zo snel mogelijk voor je klaar.  Je kunt ze steunen door alvast een afspraak te maken voor een heerlijke massage of een wandeling met een fijn gesprek en natuurlijk staan de voedingsdeskundigen je graag bij als je toch wat teveel kilo's hebt die je graag wil loslaten. 

De agenda zal langzaam weer voller worden en in de Bewuste Deal kun je mooie aanbiedingen vinden, met een ruime geldigheid.

De volledige agenda vind je hier op de website

Alle Bewuste Deals vind je hier op de website

 

Hartelijke groet,  veel liefs                                                                 

Hennie van de Vendel, Inspirator en Coördinator Bewust Ede

Bewuste Deals

Agenda