Bewust denken - Schilderen - Coaching - Manuele behandeling

Lotus4health - Marian Coelet
Ede

Graag wil ik je begeleiden in je persoonlijke bewustwording en in het bijzonder het activeren van je Ziel. Daar zijn verschillende mogelijkheden om dat te bereiken, kijk voor meer informatie op de website.

Wat kan ik u aanbieden:

Consulten   -  Bewust denken - Wat doe jij met je leven -  Vrij schilderen - Manuele behandeling

Wat jij doet met je leven en wie ben jij, is een vraag die soms moeilijk te beantwoorden is.Je kunt natuurlijk zeggen wat je zoal doet, maar als de motivatie achter dat wat je doet niet helder is, dan draai je in een kringetje rond. Je komt steeds weer op hetzelfde uit.

Het leven heeft mij geleerd dat je elke dag kan groeien en duidelijkheid kan krijgen. Wat je met jouw leven doet en hoe je het vorm geeft is het proces van het leven zelf.

Velen zijn zich hiervan niet bewust, die staan als het ware in de pauze stand. Maar wat als je gaat ontdekken dat jij jouw eigen leven kan veranderen ook zonder therapie. Je bewust worden waar je staat, hoe je denkt, en uiteindelijk weet wie je bent en de prachtige eigenschappen die je kunt ontplooien.

Door bewust te zijn, worden onze hersenen gewekt en je houdt ze jong, wat van invloed is op je hele leven.

Tevens zullen onze relaties verbeteren, zeker ook de relatie met jezelf, meer eigenwaarde en sterker op je benen staan zijn het gevolg.
Heb je belangstelling om hiermee te starten, te beginnen met in alle vrijheid jezelf ontdekken en hoe je heel realistisch je eigen leven een positieve wending kan geven. Sinds 1987 ben ik bezig met bewustwording uit te dragen.
​ website voor meer info

Over Lotus4health - Marian Coelet

Sinds 1987 ben ik  gespecialiseerd  in Bewust denken en in het verwerken van onbegrepen situaties, spanning in relaties zowel privé als werk.

Mijn eigen leven heeft me gevormd tot iemand met inlevingsvermogen en begrip, waardoor het voor mij vrij snel duidelijk is waar de behoeften van de client liggen. 

Dit doe ik in privé consulten en workshops

Meer info via mijn website: lotus4health, email: marian.therapeutegmail,com


Lotus4health

Marian Coelet

Paul Gabrielstraat 54
6717 RC Ede

Bewust denken - Schilderen - Coaching - Manuele behandeling