Bewust Ede, geef eens een fijne massage of een leuke workshop kado in december

Al weer de 11de nieuwsbrief van dit jaar. En iedere keer was er weer een mooie agenda en waren er weer nieuwe leden te verwelkomen. Helaas nemen er soms ook leden afscheid maar Bewust Ede is met nu 71 leden in de afgelopen 2 jaar goed gegroeid.

De groei is niet alleen door nieuwe aanbieders voor u en jou als consument. Met ingang van dit jaar is er ook een gedeelte voor Professionals op de website te vinden. Hier staan de aanbieders die ondersteuning kunnen bieden aan de zelfstandig professional die ook ondernemer is. Een taak die er nu eenmaal bijhoort maar niet iedereen even leuk vindt. Dus ben jij ondernemer kijk daar dan ook eens.

Ben je professional en wil je eens kennismaken met Bewust Ede? Kijk dan in de agenda voor professionals voor onze netwerkbijeenkomsten. Aanmelden kan via mail of bel mij als je eerst meer informatie wilt hebben.

Op donderdag 21 november waren 6 leden van Bewust Ede aanwezig op een bijeenkomst van Het Maatschappelijk Netwerk Ede. Hier komen 4 keer per jaar ongeveer 90 mensen bij elkaar. Allen van Maatschappelijke organisaties die actief zijn binnen de gemeente Ede. Een mooie plaats om kennis te maken, te laten zien wie je bent en te verbinden. 

Tip voor de decembermaand: Veel aanbieders van Bewust Ede hebben wel iets moois te bieden in de vorm van  kadobonnen voor een heerlijke massage of een leuke wandeling of workshop. 

Veel leesplezier, groet Hennie van de Vendel

 

Festival Pure Passie

Op zaterdag 20 juni 2020 zal op het landgoed Kernhem de 5e editie van Pure Passie worden gehouden. Op de website vindt je alle informatie. Een aantal leden van Bewust Ede zal met een eigen stand aanwezig zijn. 

Bewust Ede zal als organisatie ook aanwezig zijn en een bijdrage leveren. Houd  de nieuwsbrieven in de gaten voor meer informatie..