Bewust Ede Bijna Lente, heb jij er ook al zo,n zin in?

In deze nieuwsbrief zoals altijd de agenda voor de komende periode met een gevarieerd aanbod. Nieuw in Ede is bijvoorbeeld  de Anti Stress-Klets (een groepscoaching) die op 3 april van start gaat. En ook een Workshop HSP, spirituele workshops en reizen, schilder-workshop Lekker Los, verdieping in je relatie en meer. In de Agenda op de website vind je het volledige aanbod.

Wil je onze agenda items regelmatig zien volg ons dan op facebook. Daar worden alle agenda items gedeeld en zie je ook andere leuke berichten over Bewust Ede. 

Wil je ons helpen onze zichtbaarheid te vergroten? Like en deel dan eens een bericht of tag een vriend. Deze nieuwsbrief doorsturen binnen jouw netwerk helpt ons ook. 

 

Ben jij een zelfstandig professional en ben je op zoek naar ondersteuning in jouw ondernemerschap dan kun je dat vinden op het gedeelte Aanbod voor Professionals.  In de Agenda voor Professionals vind je onze netwerkbijeenkomsten en je bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken.

 

Kennis maken met Bewust Ede en een aantal van haar leden kan op Festival Pure Passie op zaterdag 20 juni. De komende maanden zal hierover  regelmatig iets in de nieuwsbrief staan.

Veel leesplezier, en Hartelijke groet

Hennie van de Vendel, Coördinator Bewust Ede