Bewust Ede 12 oktober in Cultura, kom jij ook?

In deze nieuwsbrief weer een Bewuste Deal, nieuwe leden, de agenda en natuurlijk het laatste nieuws over ons evenement op 12 oktober in Cultura Ede.

De Bewuste Deal is een kortlopende aanbieding van een professional van Bewust Ede. Hiermee word je de kans geboden om kennis te maken met de professionaliteit van deze aanbieder.

Wat fijn is het dat het aanbod van Bewust Ede steeds weer wordt uitgebreid met nieuwe leden, soms een aanvulling op iets wat al in het aanbod zit en soms iets geheel nieuws. Deze maand weer 3 heel verschillende professionals. Greetje Beekhuis is begin dit jaar naar Ede verhuisd en wil hier graag haar praktijk voortzetten. Jolande van Nieuwkerk heb ik leren kennen op een ander netwerk en ik heb haar hulp ingeschakeld voor een klant van mijzelf (Hennie Helpt).  Na het ordenen van de administratie heeft Jolande de belastingaangifte verzorgd. En wat leuk dat zij nu lid is geworden van Bewust Ede. En ook Jettie van den Houdt uit Wageningen heb ik via een ander netwerk leren kennen.

Greetje, Jolande en Jettie van harte welkom.

Volgende maand weer een nieuwe aanbieder..............wordt vervolgd.

Groet Hennie van de Vendel

Ervaar Bewust Ede 12 oktober van 10.00 tot 15.00 in Cultura Ede

Op zaterdag 12 oktober kun je kennis komen maken met 30 professionals van Bewust Ede. Dit evenement is te vinden in het Atrium van Cultura Ede. Er staan tafels met informatie en aanbiedingen en je kunt natuurlijk kennis maken met de professionals. Sommige zullen bij de tafel een massage of iets anders aanbieden. 

Er worden 13 gratis workshops/lezingen gegeven van steeds 30 minuten. Hiervoor kun je een kaartje afhalen bij de infobalie van Bewust Ede. De workshops worden gegeven in 2 ruimtes op de 1e verdieping (er is een lift aanwezig) en 1 workshop is een korte wandeling. 

Voor meer informatie kun je ook kijken op dit evenement  op facebook, daar kun je jezelf ook aanmelden.  

GOODIE BAG: er staan 200 LEGE goodie bags klaar, sta je ingeschreven dan reserveren wij er een voor jou. De overige worden uitgedeeld en OP=OP.

Het is de bedoeling dat de bezoeker zelf de goodie bag, of je eigen tas als ze op zijn, vult met die flyers en aanbiedingen waar jij in geinteresseerd bent. Zo voorkomen we dat de helft van het papier in de papierbak beland. 

Kom je kennis met ons maken op 12 oktober?