Nog 7 weken tot Ervaar Bewust Ede, ook zo benieuwd?

Als je deze nieuwsbrief ontvangt is de zomervakantie (voor de scholen ) bijna voorbij. Komende is in Ede de Heideweek met veel festiviteiten en markten.

Afgelopen week was het "Wings of Freedom" evenement. Een bijzonder evenement met  een geweldige vliegshow maar ook herdenken,  " zodat we nooit  vergeten"  en om onze kinderen een deel van deze geschiedenis te kunnen laten zien. 

Ook in de komende maanden zijn er veel evenementen in Ede en omgeving. En natuurlijk ons eigen evenement "Ervaar Bewust Ede" op 12 oktober, kom jij ook?

Zoals je gewend bent onderaan deze nieuwsbrief de agenda en ook weer een nieuwe aanbieder op Bewust Ede. 

Veel leesplezier en heel graag tot 12 oktober, groet Hennie van de Vendel

Ervaar Bewust Ede

Het is bijna zover, nog maar 7 weken en dan is de 2e editie van "Ervaar Bewust Ede" te bezoeken in Cultura.

Op facebook staat het evenement waar je meer kunt lezen. Wil je uitgebreide informatie en updates ontvangen schrijf dan hier in. Je ontvangt dan jouw gratis toegangsticket en blijft op de hoogte van de nieuwtjes zoals de aanvangstijden van de workshops en lezingen en informatie over de 30 aanwezige  professionals. De komende weken zullen we de standhouders ook via facebook aan je voorstellen.

Cultura is goed bereikbaar en toegankelijk. Op de fiets is wel het gemakkelijkst. Je kunt je bezoek aan de markt of het gezellig op zaterdag winkelen mooi combineren met een bezoek aan "Ervaar Bewust Ede".

Wat kun je allemaal verwachten: 

  • 30 professionals die je graag vertellen wat zij voor jou kunnen betekenen
  • Zelf je eigen goodie bag vullen met veel waardevolle aanbiedingen en informatie.
  • 12 Gratis workshops en lezingen, bij de infobalie van Bewust Ede kun je een ticket voor de workshop of lezing van jouw keuze afhalen.
  • Een kinderhoek met teken materiaal, hier is begeleiding aanwezig  (Bewust Ede draagt geen verantwoordelijkheid voor uw kinderen)

  • Een gezellige markt met veel informatie en kennis