Bewust Ede Kom jij ook naar ons evenement op 12 oktober?

Als de kinderen het huis uit zijn is de noodzaak om in het hoogseizoen op vakantie te gaan er niet meer. Dus gaan wij al jaren graag in juni en later nog een weekje in september met vakantie. Deze nieuwsbrief heb ik dus al half juni klaargezet en als je hem ontvangt vertoef ik nog even op het heerlijke eiland Sicilie.

Maar, of en, wanneer je met vakantie gaat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je ervan kunt genieten en lekker uitgerust weer thuiskomt. Zelf vind ik het heerlijk om juist in juli en augustus thuis te genieten van mijn tuin, s' avonds een stukje wandelen of te fietsen of naar een leuke zomermarkt te gaan. Wat doe jij het liefst deze zomer?

Deze zomer zal ik ook, samen met een aantal Bewust Ede leden,  bezig zijn met de voorbereidingen voor ons evenement. Daarover ga je de komende maanden meer lezen. In deze nieuwsbrief ook weer een nieuwe aanbieder en natuurlijk de agenda.

Voor juli en augustus staan er een aantal mooie items in, dus kijk daar zeker even naar als je dan niet met vakantie bent. En, actief als de leden zijn, staan er ook voor september en oktober al een aantal trainingen in. Fijn om daar nu al voor in te kunnen schrijven en je te verheugen op wat je na de zomer gaat doen.

Wist je dat er in de zomermaanden op zondagmiddag  Lazy Sunday's zijn in het openluchttheater. Voor slechts € 2,-- kun je een middag genieten van gezelligheid en  leuke muziek. Je kunt er een drankje kopen maar je mag ook zelf een picknickmand meenemen. Leuk om met vrienden of met de kinderen heen te gaan. 

Ik wens je een mooie zomer toe, Groet Hennie van de Vendel

Ervaar Bewust Ede 12 oktober Cultura

Het organiseren is in volle gang. Er zijn nu al  25 leden die aanwezig zullen zijn en er staan al verschillende workshops en lezingen gepland.

Houd onze facebookpagina de komende maanden in de gaten voor meer nieuws.