Bewust Ede met nieuwe leden en Bewuste Deals

De meivakantie is al begonnen met  veel bijzondere dagen in deze weken. Ga je zaterdag ook op pad om ergens mee te doen met de koningsdagfestiviteiten? Ik vind het altijd een mooie dag voor ontmoeten en gezelligheid. Helaas zijn de weersvoorspellingen niet zo mooi als het afgelopen weekend. Want wat was dat even lekker in het zonnetje. Zelfs bij de sproeiers op het marktplein was het weer dolle pret.

Het ontmoeten doen we ook op 4 & 5 mei. Goed om zowel te herdenken en ook even stil te staan bij wat er in de wereld allemaal gebeurd.  En daarna mag er dan op 5 mei worden gevierd dat wij alweer zolang, met heel veel verschillende mensen, in een mooi vrij land leven. 

In deze nieuwsbrief vindt u naast de agenda ook een bewuste deal en kan ik weer nieuwe aanbieders voorstellen. Ik vind Bewust Ede zo steeds mooier worden.

Speciaal voor de zelfstandig professionals die werkzaam zijn in het gebied van Persoonlijke Groei, Gezondheid , Welzijn of Duurzaamheid staan in de agenda voor professionals de netwerkbijeenkomsten en andere items speciaal voor de ZZP-er.

Heb je als ZZP-er interesse in Bewust Ede of wil je meer weten neem dan gerust contact met mij op.

De agenda is weer goed gevuld en als je doorklikt naar de website zijn er ook al verschillende items te zien voor de komende maanden en zelfs al voor september.

Graag weer tot de volgende nieuwsbrief, 

 

Groet Hennie van de Vendel, Coördinator Bewust Ede

 

Vindt je deze nieuwsbrief waardevol voor iemand die jij kent, stuur hem dan door.

En heb jij deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem ook 1 keer per maand ontvangen? Schrijf je dan hier in.