Bewust Ede » Nieuwsbrief » Bewust Ede Eindelijk Lente! En weer veel mooie aanbiedingen op de agenda.

De lente is nu zowel meteorologische als astronomische begonnen. Heb je ook al die mooie narcissen langst de bermen gezien, prachtig hè.  Helaas voor sommige  is het ook de start van het hooikoortsseizoen.  Op Bewust Ede vindt je  Monique du Pau, klassieke homeopathie , zij kan hier meer over vertellen.

Bewust Ede blijft in beweging. Zo waren er op de Vitaliteitsdag van het CHE 4 leden aanwezig met een mooi aanbod voor de werknemers van het CHE.  Leden werken samen om nieuw aanbod te ontwikkelen. En met een aantal leden hebben we binnenkort een overleg om te kijken of er dit jaar weer een Bewust Ede Evenement kan worden georganiseerd. Zodra hier meer over bekend is zal dat via de nieuwsbrief en facebook worden gemeld. Wil je Bewust Ede op facebook volgen dan kan dat hier

Zoals altijd in deze nieuwsbrief de agenda. Nieuw op de website is de agenda voor  professionals , hier staan de items die speciaal bedoeld zijn voor ZZP- ers en andere professionals.  Ben jij een professional en geïnteresseerd in Bewust Ede dan ben je van harte welkom op onze netwerkmiddag op maandag 1 april (zie voor info de agenda).

Deze maand kan ik geen nieuwe leden aankondigen maar volgende maand zeker wel!! Wordt al aan gewerkt.....

Geniet van de mooie maand april en graag tot de volgende nieuwsbrief,

Hartelijke groet, Hennie van de Vendel

 

Nieuws over het Pure Passie.

Dit mooie festival zal komend jaar niet door gaan. Meer hier over kun je via  deze link lezen. Met het bestuur is de intentie uitgesproken om als Bewust Ede komend jaar actief mee te doen met dit Festival. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat in juni 2020 plaatsvinden.

 

Vindt je deze nieuwsbrief leuk? Stuur hem dan door in jouw netwerk. Zo help je ons de bekendheid van Bewust Ede te vergroten.

En heb jij deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en vindt je hem ook leuk? Schrijf je dan  hier in en ontvang voortaan ook 1 keer per maand deze nieuwsbrief met agenda.

Agenda Bewust Ede Voorjaar 2019

Ingrid Dirks Ede

Full Moon Magic Mindful Walk Clinic
ZA 04 jul | 21.00-22.30

Ede | Ingrid Dirks
F U L L - M O O N - M A G I C Zaterdag 4 juli is het volle maan. Door de volle maan verandert de energie om ons heen. Wil jij dat zelf ervaren? Ga dan mee met de Full Moon Magic Mindful Wandel Clinic.
Lees verder →

Karlista Fontijn Toldijk (gld)

Rite of the womb
ZA 04 jul | 10.30-16.30

Toldijk (gld) | Karlista Fontijn
Een prachtige inwijding waarbij een ongelofelijke vrouwelijke kracht vrij komt. Je gaat via meditatie terug naar de baarmoeder, de plek van creatie en geboorte van het leven. Via healing en blessing wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
Lees verder →

Marian Coelet Ede

Familie opstellingen workshop
ZO 05 jul | 14.00-16.00

Ede | Marian Coelet
We werken met individuele vraagstukken m.b.t. familie, relaties en het contact met je Ziel. 
Lees verder →

Hennie van de Vendel Ede

Netwerkavond voor (aspirant)leden van Bewust Ede met Time 4 Coaching, Nicole Burgersdijk.
MA 06 jul | 19.00-21.00

Ede | Hennie van de Vendel
Iedereen een leven lang inzetbaar, ook jij als ZZP-er! Nicole Burgersdijk van Time 4 Coaching neemt ons mee in dit proces.
Lees verder →

 Ede

Informatiemiddag school IBBO Barnsteen
WO 08 jul | 16.00-17.30

Ede
De spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs houdt een infomiddag. Op deze kleinschalige particuliere school zitten veelal hooggevoelige kinderen.
Lees verder →

Karlista Fontijn Toldijk (gld)

3 Daagse opleiding Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling
ZA 11 jul | 10.00-16.30

Toldijk (gld) | Karlista Fontijn
Vertrouw op jouw sensitiviteit en jouw intuïtie. Maak je de basis van spiritualiteit eigen en kom en blijf in je eigen energie.
Lees verder →

Robin Captijn Otterlo

Workshop Natuurlijk Bewegen Activeert Het Immuunsysteem
ZO 12 jul | 10.00-15.00

Otterlo | Robin Captijn
Immuunsysteem activeren door natuurlijk bewegen. Wandelen maakt ook je hoofd leeg, je komt helemaal tot rust. Geef je op en ervaar het zelf.
Lees verder →

Marian Coelet Ede

Familie opstellingen workshop
ZO 02 aug | 14.00-16.00

Ede | Marian Coelet
We werken met individuele vraagstukken m.b.t. familie, relaties en het contact met je Ziel. 
Lees verder →

Marian Coelet Ede

Vrij Intuïtief schilderen
ZA 15 aug | 13.00-17.00

Ede | Marian Coelet
Voor mij is schilderen een manier om me te uiten en dichter bij mezelf en om contact te maken met mijn gevoel. Kleuren spelen daarbij een belangrijke rol. Kleuren kies je op je gevoel; vaak onbewust van de betekenis er van.
Lees verder →

Robin Captijn Ede

Workshop Voetenwerk
ZA 15 aug | 13.00-16.00

Ede | Robin Captijn
Start met bewegen vanuit ons fundament.Balans, knie-, voetklachten, moeite met wandelen kunnen allemaal een flinke impact op je dagelijkse bewegen en sporten hebben. Wil je gewoon gezond bewegen en sporten voordat je ergens last van krijgt?
Lees verder →

Bewust Ede
​info@bewustede.nl
www.bewustede.nl

Facebook Bewust Ede

Twitter Bewust Ede