Bewust Ede Eindelijk Lente! En weer veel mooie aanbiedingen op de agenda.

De lente is nu zowel meteorologische als astronomische begonnen. Heb je ook al die mooie narcissen langst de bermen gezien, prachtig hè.  Helaas voor sommige  is het ook de start van het hooikoortsseizoen.  Op Bewust Ede vindt je  Monique du Pau, klassieke homeopathie , zij kan hier meer over vertellen.

Bewust Ede blijft in beweging. Zo waren er op de Vitaliteitsdag van het CHE 4 leden aanwezig met een mooi aanbod voor de werknemers van het CHE.  Leden werken samen om nieuw aanbod te ontwikkelen. En met een aantal leden hebben we binnenkort een overleg om te kijken of er dit jaar weer een Bewust Ede Evenement kan worden georganiseerd. Zodra hier meer over bekend is zal dat via de nieuwsbrief en facebook worden gemeld. Wil je Bewust Ede op facebook volgen dan kan dat hier

Zoals altijd in deze nieuwsbrief de agenda. Nieuw op de website is de agenda voor  professionals , hier staan de items die speciaal bedoeld zijn voor ZZP- ers en andere professionals.  Ben jij een professional en geïnteresseerd in Bewust Ede dan ben je van harte welkom op onze netwerkmiddag op maandag 1 april (zie voor info de agenda).

Deze maand kan ik geen nieuwe leden aankondigen maar volgende maand zeker wel!! Wordt al aan gewerkt.....

Geniet van de mooie maand april en graag tot de volgende nieuwsbrief,

Hartelijke groet, Hennie van de Vendel

 

Nieuws over het Pure Passie.

Dit mooie festival zal komend jaar niet door gaan. Meer hier over kun je via  deze link lezen. Met het bestuur is de intentie uitgesproken om als Bewust Ede komend jaar actief mee te doen met dit Festival. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat in juni 2020 plaatsvinden.

 

Vindt je deze nieuwsbrief leuk? Stuur hem dan door in jouw netwerk. Zo help je ons de bekendheid van Bewust Ede te vergroten.

En heb jij deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en vindt je hem ook leuk? Schrijf je dan  hier in en ontvang voortaan ook 1 keer per maand deze nieuwsbrief met agenda.