Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Online programma Rouw (9 sessies)
WO 01 april | 00.00-00.00 uur | Ede Gld

01 april 2020 t/m 15 mei 2020 | Deelnemers kunnen het programma vanaf 1 april starten.
129,00 | inclusief BTW


Als zorgaanbieder vind ik het belangrijk om ook in deze bijzondere tijden zorg te kunnen blijven bieden aan mensen die met verlies en rouw te maken hebben. Mede daarom heb ik een e-health aanbod voor mijn (toekomstige) cliënten versneld ontwikkeld.

Dit online programma biedt deelnemers extra hulp en ondersteuning bij het doorlopen van het rouwproces. Deelnemers kunnen het programma op hun eigen tempo en moment van de dag dat het hen goed uitkomt doorlopen. Deelnemers doorlopen hun eigen programma in een persoonlijke beveiligde online omgeving. In het programma komen in 9 sessies verschillende aspecten van het rouwproces aan bod. Het programma hoeft niet stap voor stap op een vaste volgorde worden doorlopen, en de opdrachten en oefeningen kunnen zo vaak worden herhaald als nodig.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen. Aansluitend op het online programma is het mogelijk om tegen een meerprijs persoonlijke therapiesessies via beeldbellen in te plannen.

Informatie + Aanmelden » Maatwerk bij Verlies | Maurits Groot kormelink

www.maatwerkbijverlies.nl

Maatwerk bij Verlies
Stationsweg 60
6711PT Ede Gld

Maurits Groot kormelink
0623590429/06-23590429
info AT maatwerkbijverlies DOT nl

Meer agenda van Maatwerk bij Verlies

Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!