Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Informatiemiddag op afspraak - school IBBO Barnsteen
WO 13 mei | 16.00-17.30 uur | Ede

0,00


IBBO Barnsteen is een kleinschalige erkende spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Er werken begeleiders die uitgaan van de behoeftes van het kind. Vaak kinderen en begeleiders die in een gewone school snel overprikkeld raken, hooggevoelige kinderen en vaak ook hooggevoelige volwassenen. Nieuwe kinderen zijn van harte welkom, net als nieuwe begeleiders.

IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 195,- per maand (10 maanden/jaar).

Ben je voor jouw kind benieuwd naar het onderwijs dat wij aanbieden? Wil je graag met kinderen of jongeren werken? Heb je een PABO diploma of ben je hier mee bezig? Ben je thuis, werkzoekend of gepensioneerd docent, en heb je een passie om met onderwijs en kinderen of jongeren om te gaan? Wil je een creatieve of muzikale workshop aanbieden? Of ben je gewoon benieuwd naar de activiteiten van de school?

Kom naar de informatiemiddag op woensdag 13 mei 2020, je bent welkom op afspraak. Stuur ons een mail of bel ons, dan nemen wij contact met jou op voor een afspraak.

Voor meer info of aanmelding: zie contactgegevens Petra Kaizer hieronder.

Informatie + Aanmelden » IBBO Barnsteen Spirituele school

www.ibbo.eu

schoolgebouw IBBO Barnsteen
Horalaan 3A
6717 LX Ede


026-3342201
barnsteen AT ibbo DOT eu

Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!