Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

03apr 2020
Uitgesteld: Anti stress-klets (groepscoaching)

Margit.nu
Ede

Uitgesteld; Nieuw in Ede: ‘anti-stressklets’! Onderzoek toont aan dat kletsen en lachen stressklachten doen afnemen. Daarom kletsen (en lachen!) we met professionele begeleiding 8 ochtenden over de stress in jouw leven en hoe je daar (anders) mee om

Nieuw in Ede: ‘anti-stressklets’! Onderzoek heeft bewezen dat kletsen en lachen stressklachten doen afnemen: de verbinding met elkaar, en werkelijk gehoord worden, zorgen voor het aanmaken van het ‘gelukshormoon’ oxytocine. Daarom organiseer ik in Ede de ‘anti-stressklets’: om de week komen we een ochtend bij elkaar met maximaal 8 vrouwen. We praten (en lachen!) over de stress in jouw dagelijkse leven, en hoe je daar (anders) mee om kunt gaan. Ik bereid de sessies voor en begeleid ze. Iedereen komt aan de beurt met haar eigen problematiek; we leren van elkaar en ik bied kennis en tips ter ondersteuning. Een soort groepscoaching dus. Fijn voor als je de stap naar een ‘echt’ coachtraject te groot of te duur vindt, maar wèl bewust wat wilt doen om te voorkomen dat je overspannen of burn-out raakt. We starten bij minimaal 4 aanmeldingen. Meer info? Stuur me een mailtje!

Informatie

03 apr 2020 t/m 03 jul 2020 | Vanaf 3 april, om de week op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:30. Eventueel op woensdagen (bij voldoende aanmeldingen)..
10.00 - 11.30
17,50 Tarief per sessie incl locatie, koffie/thee. Of € 125 voor 8 sessies bij betaling in één keer.

Waar?

In of nabij Ede Centrum

Ede

Uitgesteld: Anti stress-klets (groepscoaching)