Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04jun 2021
Spirituele reis magisch Ierland

de bedding voor therapie, workshops en reizen
Ierland

Reis je met ons mee naar het magische Ierland? Een land vol prachtige krachtplekken, waarvan we er een aantal zullen bezoeken. Ervaar de kracht, de rust, de stilte en laat jezelf herinneren wat je diep van binnen weet.

Ierland, het land van vier seizoenen op een dag is een waar paradijs voor mensen die zich verbonden voelen met de ruige natuur. Voor mensen die zich thuis voelen bij natuurreligie en oude legendes en mythes. Op deze reis reizen we van het oosten van het land naar het zuidwesten. We maken verbinding met Keltische Godinnen, met Gaia en met pure liefdesenergie, zodat de magie in jou tot leven komt. We hebben zelf ervaren hoe prachtig en krachtig de natuur is, puur en stil en hoe bijzondere momenten de reis steeds weer kleuren.   

We starten in Dublin en reizen naar de geweldige krachtplaatsen van het Brú na Bóinne-complex. We bezoeken Newgrange, een van de prehistorische graftombes van meer dan 5000 jaar oud. Een bijzonder krachtige plek, die gevoelsmatig aandoet als een tempel inwijdingsplaats.Niet ver van het complex vandaan is nog een magische plaats genaamd Loughcrew crains. De Ierse naam van dit gebied is Sliabh na Callaighe, dat zich laat vertalen als 'de berg van de heks'. We vervolgen de weg naar de navel van Ierland, de bronnen van Bridget en bezoeken steencirkels aan de zuid en zuidwestkust. ALs het qua weer lukt gaan we naar Skellig Michael. een heel bijzonder eiland!

Informatie

04 jun 2021
00.00 - 00.00
1.295,0 kijk op website voor specifieke kosten

Waar?Ierland

Spirituele reis magisch Ierland