Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Stress en ontspanning
WO 13 november | 19.30-21.00 uur | Ede

Deur open om 19:20 uur.
5,00 | incl. koffie of thee


Stress is prima, want stress geeft ons energie. Die hebben we nodig om ons bed uit te komen, om leuke dingen te doen en om te kunnen 'presteren'. Maar teveel stress kan ervoor zorgen dat we juist minder goed ons bed uitkomen, helemaal geen zin meer hebben in leuke dingen, en juist minder goed dingen kunnen onthouden. Hoe zit dat nou? En hoe voorkom je dat de stress zo groot wordt dat je overspannen, of erger nog, burnout raakt?

In deze workshop leg ik je (op basis van wetenschappelijke kennis) uit hoe het stresssysteem werkt en hoe je er op een gezonde manier mee kunt omgaan. Je krijgt een andere kijk op stress en ik geef je veel tips en praktische oplossingen. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een lekker bakje koffie of thee. 

Wil je weten hoe jij relaxed de drukke decembermaand doorkomt? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar infomargit . Ik stuur je een  tikkie en de betaling daarvan geldt als je inschrijving. Enneh... Ik wil je niet stressen, maar er is ruimte voor maximaal 20 mensen.

Informatie + Aanmelden » Margit.nu | Margit Govers

www.margit.nu

Studio Quink
Celsiusstraat 54
Ede

Margit Govers
06 - 52526297
info AT margit DOT nu

Bewust Ede

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!