Ervaar Bewust Ede
WO 10 oktober | 16.00-21.00 uur | Ede

gratis


In een sprankelend evenement met workshops en lezingen presenteren 17 aanbieders van bewust ede zich aan de bezoekers van dit evenement. Loop binnen en maak kennis met verschillende coaches, diverse vormen van massage en yoga of kom meer te weten over wat energetisch werk voor jou kan betekenen.

Op bewust Ede vindt je ruim 50 aanbieders die als professional werkzaam zijn op het gebied van Persoonlijke Groei, Gezondheid, Welzijn of Duurzaamheid.  Een deel van deze aanbieders wil graag kennis met je maken en meer vertellen over het werk dat zij doen.  Tijdens het evenement zullen er lezingen en workshops zijn. Hiervoor hoef je je niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen maar vol is vol. Houdt de facebook pagina in de gaten voor het overzicht van deelnemers, workshops en lezingen. 

Voor de eerste 75 aanmeldingen zal er een mooi gevulde Goodiebag klaarstaan. Inschrijven kan hieronder 

Meer Informatie + Aanmelden

Balanzic, Telefoonweg 116, Ede


Ik schrijf me in voor Ervaar Bewust Ede - WO 10 oktober 2018 | Ede

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Meer agenda van Bewust Ede


Bewust Ede

Ademtherapie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Creativiteit Deeleconomie Dieren Energetisch werk Financiële dienstverlening Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Massage Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychotherapie Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Sociaal ondernemen Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Ede