30jun 2024
Healing/Reiki behandeling

Els Stolk
Ede

Een healing of reiki behandeling voor jezelf, je kind of dier

Het geven van een healing is voor mij zo gewoon geworden, dat ik vergeet om erover te schrijven, wat een healing is of wat een healing kan doen voor een mens of dier.

Meer dan 20 jaar geleden begonnen met Reiki. Eerst 1 en later 2 en 3. Door de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt heb ik ook leren werken met o.a. het universum, engelen, aartsengelen, krachtdieren, bloemen, waardoor ik merk dat de healingen, zowel fysiek als op afstand, best krachtig kunnen zijn.

Ik mag functioneren als doorgeefluik van de helende energie van de lichtwereld.

Zo heb ik een keer een healing op afstand gegeven bij iemand die een erge keelontsteking had en hier goed ziek van was. Tijdens de healing heb ik o.a. mogen werken met de engelen en een krachtdier, deze keer kwam er een draak. Het mooie was dat de persoon engelen heeft gezien en een zwarte draak. Tijdens de healing gebeurde er van alles met haar en na afloop voelde ze zich al een stuk beter en de volgende dag was ze al goed opgeknapt.

Iedereen ervaart een healing anders, soms krachtig, soms subtiel, maar de helende energie doet zijn werk, er gebeurt altijd iets.

Wil je ook eens een healing (op afstand) ervaren, wat een healing voor jou of je dier kan betekenen, maak dan eens een afspraak.

Informatie

30 jun 2024 | Elke dag mogelijk
00.00 - 00.00
25,00 Afhankelijk op afstand (€ 25) of in praktijk (€50)

Waar?6715 LB Ede

Healing/Reiki behandeling