Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

29jun 2024
Karakteranalyse

Lotus 4 Health
Ede

Karakter analyse in kleur met penseel of kleurpotlood Kleuren en lijnenspel zijn de poort om op belangrijke vragen antwoord te krijgen. Ontdek jezelf op een leuke speelse manier.

Karakter analyse in kleur met penseel of kleurpotloodKleuren en lijnenspel zijn de poort om op belangrijke vragen antwoord te krijgen.We gaan met kleurpotloden of waterverf willekeurige tekeningen maken en indien gewenst kan je uitleg krijgen. Ontdekt jezelf op een leuke manier. Ontdek hoe je linker en rechter hersenhelft werken en hoe je kan uitbalanceren. Durf je veranderingen aan te gaan of blijf je bij het oude, hoe kan je jezelf vrij maken. Laat je verder verrassen!​Kleuren en lijnenspel zijn de poort om op belangrijke vragen antwoord te krijgen.Liefdevol kijken naar de diepere mogelijkheden op het gebied van relaties, werk, opvoeding, opleiding-studie, kinderen, volwassenen en bedrijven.Het is een manier om met jezelf in contact te treden. Maar het gaat vooral om wat de gevoelens zijn achter de kleur en vormgeving. Je leert jezelf beter kennen.
Je hoeft geen ervaring te hebben en zelfs als je denkt niet te kunnen tekenen kan dit een interessante nieuwe ervaring zijn. Deze workshop op dinsdag 15 februari geef ik, Marian Coelet, in samenwerking met Bewust Ede.
Aanmelden via mijn  email:  of telefonisch . 

 

Informatie

29 jun 2024
14.00 - 16.00
25,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Ede
Paul Gabrielstraat 54
6717 RC Ede

Contact

Karakteranalyse