29jun 2024
Karakteranalyse

Lotus 4 Health
Ede

Karakter analyse in kleur met penseel of kleurpotlood Kleuren en lijnenspel zijn de poort om op belangrijke vragen antwoord te krijgen. Ontdek jezelf op een leuke speelse manier.

Karakter analyse in kleur met penseel of kleurpotloodKleuren en lijnenspel zijn de poort om op belangrijke vragen antwoord te krijgen.We gaan met kleurpotloden of waterverf willekeurige tekeningen maken en indien gewenst kan je uitleg krijgen. Ontdekt jezelf op een leuke manier. Ontdek hoe je linker en rechter hersenhelft werken en hoe je kan uitbalanceren. Durf je veranderingen aan te gaan of blijf je bij het oude, hoe kan je jezelf vrij maken. Laat je verder verrassen!​Kleuren en lijnenspel zijn de poort om op belangrijke vragen antwoord te krijgen.Liefdevol kijken naar de diepere mogelijkheden op het gebied van relaties, werk, opvoeding, opleiding-studie, kinderen, volwassenen en bedrijven.Het is een manier om met jezelf in contact te treden. Maar het gaat vooral om wat de gevoelens zijn achter de kleur en vormgeving. Je leert jezelf beter kennen.
Je hoeft geen ervaring te hebben en zelfs als je denkt niet te kunnen tekenen kan dit een interessante nieuwe ervaring zijn. Deze workshop op dinsdag 15 februari geef ik, Marian Coelet, in samenwerking met Bewust Ede.
Aanmelden via mijn  email:  of telefonisch . 

 

Informatie

29 jun 2024
14.00 - 16.00
25,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Ede
Paul Gabrielstraat 54
6717 RC Ede

Contact

Karakteranalyse

Wat doe ik nog meer?

Bewustwordingscentrum LOTUS 4 HEALTH
07jul
Workshop
Opstellingen workshop
Bewustwordingscentrum LOTUS 4 HEALTH
Ede, zondagmiddag
Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen.
Mijn Atelier bewustwordingscentrum Lotus 4 Health
18jul
Workshop
Intuïtief schilderen
Mijn Atelier bewustwordingscentrum Lotus 4 Health
Ede dinsdagmiddag
Jouw eerste penseelstreek is het begin van een toekomst, die misschien aarzelend of moedig neer gezet wordt. Het is jouw verhaal, jouw wereld en je doet dat wat naar buiten wil komen. meer info: lotus4health website
Bewustwordingscentrum Lotus4health
23jul
Workshop
Positief omgaan met energieën
Bewustwordingscentrum Lotus4health
Dinsdagmiddag
Omgaan met energieën. Een zeer leerzame workshop op tweede Paasdag Heel verhelderend en toepasbaar in het dagelijkse leven. Het zal jouw leven verrijken en nieuwe mogelijkheden geven in het omgaan met moeilijkheden, voor een beter resultaat
Lotus4health - Marian Coelet
Centra voor Bewustwording
Bewust denken - Schilderen - Coaching - Manuele behandeling
Lotus4health - Marian Coelet
Ede
Graag wil ik je begeleiden in je persoonlijke bewustwording en in het bijzonder het activeren van je Ziel. Daar zijn verschillende mogelijkheden om dat te bereiken, kijk voor meer informatie op de website.
Lotus4health
30dec
Spreekuur
Coaching
Lotus4health
Ede volgens afspraak
Persoonlijke coaching, op maatwerk, op jouw gericht door een ervaren therapeute in een veilige omgeving. Alle sessies zijn zeer vertrouwelijk en geven inzicht, bewustzijn en ontspanning in de vele roerige situaties van ons leven.