Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

20nov 2023
Familieopstelling

Praktijk RaakBewust
Ede

Een familieopstelling werkt verhelderend en leidt tot echte verandering omdat er iets opgeruimd wordt en je weer op je eigen plek in het gezin komt te staan. Het helpt jou om de lasten terug te geven aan je (voor)ouders en jij lichter door het leven gaat.

Wat was jouw plek in het gezin vroeger? Een familieopsteling werkt verhelderend en leidt tot echte verandering omdat er iets opgeruimd wordt en je weer op je eigen plek in het gezin komt te staan. Het laat zien waar jij bent gaan zorgen voor bv één van je ouders en welke lasten je bent gaan dragen voor je (voor)ouders. 

Het is een effectieve manier om de onbewuste patronen in je familie van herkomst te onderzoeken en los te laten. En het geeft inzicht op de vraag wat jou in het dagelijks leven (on) bewust beinvloedt waardoor er geen echte verandering in jouw leven plaatsvindt. In een 1 op 1 tafelopstelling (met poppetjes) begeleid ik jou om de lasten terug te geven die jij bent gaan dragen waardoor er ruimte komt om onbelast verder te gaan met jouw leven en je eigen plaats weer in te nemen.

Informatie

20 nov 2023
10.00 - 11.30
60,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 1 deelnemers.

Waar?

Aan huis
Proosdijerveldweg
6714 AD Ede

Familieopstelling