Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17okt 2023
Intuïtief schilderen

Mijn Atelier bewustwordingscentrum Lotus 4 Health
Ede dinsdagmiddag

Jouw eerste penseelstreek is het begin van een toekomst, die misschien aarzelend of moedig neer gezet wordt. Het is jouw verhaal, jouw wereld en je doet dat wat naar buiten wil komen. meer info: lotus4health website

Geen commentaar, gewoon doen wat je fijn vindt met hart en ziel werken aan een schilderij dat tot leven komt, jouw leven. Dan heb je de mogelijkheid je eigen innerlijke wereld te zien en te aanvaarden, dat het is zoals het is.
Het kan ook psychologisch uitgelegd worden en vervolgens kunnen er nieuwe ideeën gegeven worden om verder te kunnen, los te laten wat oud is en jezelf bevrijden.

Deze methode is heel geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen en mensen die hun gevoelens slecht kunnen uiten. Ik heb al veel mensen inzicht mogen geven om de juiste keuze en beslissing te maken in ingewikkelde situaties. Het is ook mogelijk dat je jezelf beter wilt leren kennen. Wat kan ik je bieden: Fijne veilige sfeer, Begeleiding daar waar nodig, Levensplezier, Je goed voelen, Werken met verschillende materialen.

Wat kan het jou brengen:

Innerlijke rust

Heling

Verrassingen

Zelfkennis

Ontwikkelen van je intuïtie

Zelfkennis wordt vergroot

Plezier

Creativiteit

meer info op de website

Informatie

17 okt 2023
14.00 - 16.00
15,00 Ook bij jou in de buurt is het mogelijk een workshop te geven
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Mijn Atelier
Paul Gabrielstraat 54
6717 RC Ede dinsdagmiddag

Intuïtief schilderen

Wat doe ik nog meer?