Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

13nov 2023
Gratis spreekuur ivm de Week van de Vaktherapie

Maatwerk bij Verlies
Ede

Speciaal voor de Week van de Vaktherapie organiseert Maatwerk bij Verlies een gratis telefonisch spreekuur om met elkaar te praten over rouw en verlies bij kinderen en de mogelijkheden van vaktherapie ter ondersteuning.

Van maandag 13 tot en met zondag 19 november 2023 is de Week van de Vaktherapie. Tijdens deze week kunnen mensen kennismaken met vaktherapie. Er zijn in Nederland meer dan 4.300 vaktherapeuten. Speciaal voor deze week organiseert Maatwerk bij Verlies op 13 november een gratis telefonisch spreekuur van 08:30 uur tot 09:30 uur om met elkaar te praten over de inzet van vaktherapie bij kinderen rondom de verlieservaringen die zij meemaken/mee hebben gemaakt.

Tijdens het spreekuur zal ik als vaktherapeut voor u klaar staan om vragen te beantwoorden en te praten over wat mogelijkheden zijn. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij zullen zorgen voor een vertrouwelijk gesprek.

Als u wilt deelnemen aan het gratis telefonisch spreekuur op de Week van de Vaktherapie, kunt u mij op de dag zelf bellen.

Informatie

13 nov 2023
08.30 - 09.30
0,00

Waar?

Telefonisch spreekuur

6711PT Ede

Gratis spreekuur ivm de Week van de Vaktherapie