Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26jan 2023
Veerkrachtwandeling

Bewust Ede
Bennekom

Deze wandeling is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken, onze ervaringen als ondernemers uit te wisselen en elkaar te inspireren. Ook als je als Edese ondernemer eens kennis wilt maken met Bewust Ede, dan ben je van harte welkom.

Jettie van den Houdt organiseert samen met Ans Vermeulen, een veerkrachtwandeling voor leden én niet-leden.
Dit is een mooie gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken, onze ervaringen als ondernemers uit te wisselen en elkaar te inspireren. En wil je als Edese ondernemer eens kennismaken met Bewust Ede, dan ben je van harte welkom om mee te wandelen.

 

Tijdens deze wandeling ga je in tweetallen wandelend in gesprek over jouw veerkracht, je wandelt in stilte om te reflecteren, en we staan stil om van elkaar te leren. Je wordt je meer bewust wat veerkracht voor je doet en hoe je het kunt behouden en versterken.

Veerkracht is een veelomvattend begrip. Het houdt o.a. verband met hoe je omgaat met werkdruk, met de balans werk-privé, met de communicatie met je omgeving en met je vermogen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Wanneer heb je veerkracht? Je gaat makkelijker en meer ontspannen om met alle uitdagingen die je op je pad vindt. Vervelende gebeurtenissen die in je leven komen brengen je niet direct uit balans. Veerkracht zorgt zo voor meer energie en vitaliteit. Het draagt bij aan je fysieke gezondheid en helpt je om vorm te geven aan een zinvolle invulling van je leven. 

Wandelen in de natuur is sowieso al een manier om je veerkracht te vergroten. Wees welkom!

Je kunt je aanmelden door te mailen naar via info@bewustede (voor leden en niet leden) En leden van Bewust Ede kunnen dit ook doen via het evenement op de besloten Facebook-inspiratiegroep van Bewust Ede.

LET OP: i.v.m. wegwerkzaamheden is boerderij Hoekelum met de auto niet bereikbaar vanuit de richting Bennekom. Auto's kunnen alleen uit de richting Ede komen, via de Zandlaan. 

Informatie

26 jan 2023 | Startplaats boerderij Hoekelum Bennekom
15.00 - 17.00

Waar?

Kasteel Hoekelum
Edeseweg 124
6721 KE Bennekom

Veerkrachtwandeling