Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

04jun 2023
Mediumschap en Trance Healing Deel 3 Therapeut®

Karlista Fontijn
Wageningen

Na deze opleiding kun je een gedegen therapeutisch mediumschap consult geven en ben je, na het behalen van het examen, in het bezit van het diploma Mediumschap en Trance Healing Therapeut®.

In de opleiding Mediumschap & Trance Healing 3 staat het therapeutisch consult centraal en komen de verschillende methodieken samen. Je leert om op een nieuwe heldere manier, eenduidig bij de oorzaak van pijn en andere blokkades te komen die persoonlijke groei kunnen belemmeren. In het contact met spirit wordt gekeken naar de oorsprong van zware mentale overtuigingen en blokkades in dit, maar ook vorige, leven(s).

De combinatie analyse en oplossingen geven de cliënt direct praktische handvatten. De methode Therapeutisch Mediumschap & Trance Healing is speciaal ontwikkeld om mensen in een relatief korte tijd inzichten te kunnen geven die hun verder kunnen helpen in het persoonlijk groeiproces.

Deze derde module wordt afgerond met een onafhankelijk examen via de SNU, de Spirituele Nationale Unie. Na het behalen van het examen ontvang je van de Spirituele en Intuïtieve Academie en van de beroepsvereniging SNU het diploma Mediumschap & Trance Healing Therapeut®.

Na het volgen van deze opleiding kun je:

  • Oude blokkades en overtuigingen analyseren vanuit de ziel
  • Werken met het innerlijk kind en deel- en schaduw zelven
  • Werken met mediamieke therapeutische regressie en hypnotherapie
  • Werken met mediamieke familieopstellingen
  • Werken met mediamieke NLP/ELP
  • Werken met donkere energieën, entiteiten en auralifters
  • Een gedegen therapeutisch mediumschap consult geven

Duur opleiding 4 dagen of 8 avonden € 695,– Incl. examen SNU.
De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® en Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd, geaccrediteerd  en geregistreerd door de CRKBO.Je kunt je inschrijven via mijn karlistafontijn

Informatie

04 jun 2023 t/m 01 jul 2023 | 4/6, 11/6, 17/6, 1/7
10.00 - 16.30
695,00 Deze HBO opleiding is gecertificeerd, geaccrediteerd door geregistreerd door CRKBO

Waar?

Suniya
Haagsteeg 4
Wageningen

Mediumschap en Trance Healing Deel 3 Therapeut®

Wat doe ik nog meer?

Karlista Fontijn Spirituele en Intuïtieve Academie
18mei
Cursus
4 Daagse Training Trance Mediumschap
Karlista Fontijn Spirituele en Intuïtieve Academie
Wageningen
4 Daagse Opleiding Trance Mediumschap
Karlista fontijn
22jun
Cursus
Transcedent Mediumschap met geopende Pijnappelklier
Karlista fontijn
Wageningen
In deze training leer je hoe je nog intensiever kunt communiceren met de Spirituele Wereld. Door een goed geopend Thymuschakra en een stralende Pijnappelklier ga je steeds meer ontdekken dat je alle skills al bij je geboorte hebt ontvangen. We gaan samen
Karlista Fontijn
Opleiding en Training
Spirituele Opleidingen van de Spirituele & Intuitieve Academie
Karlista Fontijn
Hengelo (gld) Toldijk en Wageningen
Bij mijn opleidingen en/of consulten kun je rekenen op voldoende persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkelingsproces. Laat je levensenergie weer rijkelijk stromen ten behoeve van jezelf en anderen. Ik help je daarbij.
Karlista Fontijn
23apr
Training
Licht Cirkel
Karlista Fontijn
Toldijk bij Zutphen.
Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom ook meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.
Karlista Fontijn
25jun
Training
Licht Cirkel
Karlista Fontijn
Toldijk bij Zutphen.
Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom je ook meedoen. We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven. Voor beginners en gevorderden.
Karlista Fontijn
09jun
Cursus
Rite of The Womb
Karlista Fontijn
Wageningen
In de vrouwencirkel gaan we in de heilige ruimte op zielsniveau werken om oude opgeslagen ballast te transformeren. Je gaat zo energetische, oude vervuiling opruimen.
Karlista Fontijn
14mei
Training
Licht Cirkel
Karlista Fontijn
Toldijk bij Zutphen.
Vind je het ook leuk met spiritualiteit bezig te zijn, samen met gelijkgestemden? En je spirituele gaven te ontwikkelen? Kom je ook meedoen? We gaan iedere avond weer nieuwe dingen beleven en het is ook fijn ervaringen met gelijkgestemden uit te wisselen.