24okt 2022
Wat doe jij met je leven?

Lotus 4 Health
Ede

De problemen in de wereld beginnen bij een gedachte, mijn gedachte. Onze manier van denken bepaald hoe we in het leven staan.

Wat jij doet met je leven en wie ben jij, is een vraag die soms moeilijk te beantwoorden is.Je kunt natuurlijk zeggen wat je zoal doet, maar als de motivatie achter dat wat je doet niet helder is, dan draai je in een kringetje rond. Je komt steeds weer op hetzelfde uit.Het leven heeft mij geleerd dat je elke dag kan groeien en duidelijkheid kan krijgen. Wat je met jouw leven doet en hoe je het vorm geeft is het proces van het leven zelf.Velen zijn zich hiervan niet bewust, die staan als het ware in de pauze stand. Maar wat als je gaat ontdekken dat jij jouw eigen leven kan veranderen ook zonder therapie. Je bewust worden waar je staat, hoe je denkt, en uiteindelijk weet wie je bent en de prachtige eigenschappen die je kunt ontplooien.Door bewust te zijn, worden onze hersenen gewekt en je houdt ze jong, wat van invloed is op je hele leven.
Tevens zullen onze relaties verbeteren, zeker ook de relatie met jezelf, meer eigenwaarde en sterker op je benen staan zijn het gevolg.. ​Heb je belangstelling om hiermee te starten, te beginnen met in alle vrijheid jezelf ontdekken en hoe je heel realistisch je eigen leven een positieve wending kan geven. Sinds 1987 ben ik bezig met bewustwording uit te dragen.

Dat kan privé of in een kleine groep.

Informatie

24 okt 2022 | cursus is om de 14 dagen, proefles is mogelijk
19.30 - 21.30
15,00 bij 1 pers € 45, bij 2 pers € 30, vanaf 3 pers € 15
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 5 deelnemers.

Waar?

Lotus4health
Paul Gabrielstraat 54
6717 RC Ede

Contact

Wat doe jij met je leven?