Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24jun 2022
Weer zin in je leven!

RaakBewust
Ede Gld

Weer zin in je leven; voor meer plezier, levensvreugde en liefde. Voor vrouwen die willen leven in plaats van overleven. Wil jij weer sprankelen, onbevangen genieten, je vrij voelen en zin in het leven hebben? Dan is deze workshop bedoeld voor jou.

Herken jij dit? Je piekert veel, je voelt je al langere tijd somber en twijfelt aan alles, al helemaal aan jezelf. Je voelt je onzeker en falen. Je wilt begrijpen wat er aan de hand is, waarom je je voelt zoals je je voelt. Je wilt grip krijgen op de situatie, de controle houden en je wilt een oplossing. En die zoek je in je hoofd. Je wordt er moedeloos van en weet het niet meer. Het stroomt niet meer.

Wat je wel weet is dat je je zo niet wil voelen en dat je het anders wilt, maar hoe dan?

Samen gaan we op zoek naar de overtuigingen die jou belemmeren om vrijuit te leven en te genieten.

Hoe; met behulp van oefeningen ga je vertragen en meer stilstaan bij jezelf. Wat denk je, wat zeg je, wat voel je en wat doe je? Door je steeds meer bewust te worden van je eigen gedachten en gevoelens en deze te accepteren, zul je voelen dat de kramp eraf gaat. Je komt steeds dichter bij jezelf. Het is een proces. Hoe meer je toelaat om er te zijn, hoe meer je loslaat. Vanzelf, moeiteloos.

Kom en ervaar zelf hoe dit voelt. En maak die eerste stap. Op weg naar een lichter leven.

Informatie

24 jun 2022
10.00 - 12.00
20,00

Waar?

Ede
Proosdijerveldweg
6714 AD Ede Gld

Weer zin in je leven!