11feb 2022
2 daagse basiscursus Deugden

On-your-feet
Ede

In deze 2 daagse basiscursus Deugden raak je geïnspireerd en gemotiveerd om deugden in het alledaagse leven in praktijk te brengen. Door je bewust op het goede in anderen én jezelf te richten, zullen je leven en je relaties positief veranderen.

In deze interactieve basiscursus Deugden leer je hoe je doormiddel van deugden jezelf en anderen nog meer in hun kracht kunt zetten. Het is een waardevolle aanvulling en verdieping op wie je bent en wie je zijn wilt. 

Deugdentaal geeft zelfvertrouwen en veerkracht. Door je dagelijks bewust op het goede in anderen én jezelf te richten, zullen je leven en je relaties positief veranderen. Je richten op wat goed is in de mensen, dát maakt je blij en gelukkig. Je raakt geïnspireerd en gemotiveerd om deugden in het alledaagse leven in praktijk te brengen. Je wordt herinnerd aan wie je werkelijk bent en te leven naar je hoogste waarde. 

Voor wie is deze cursus bedoelt? Deze interactieve cursus is voor ouders, docenten, individuen en professionals die op ontspannen wijze hun omgang met anderen willen verdiepen vanuit een positieve grondhouding. En voor iedereen die wil werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling en een andere kijk wil krijgen op zichzelf en relaties. 

Na deze cursus ontvang je het officiële certificaat vanuit The Virtue Project™. 

*Jouw investering € 225,- inclusief werkmap, koffie, thee en lunch. Doorgang bij minimaal 4 deelnemers. 

*Aanmelden kan tot 15 januari 2022

Informatie

11 feb 2022 | Vrijdag 11 en 18 februari 2022
09.30 - 16.00
225,00 Inclusief werkboek, koffie, thee en lunch
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?


Driehoek
6711DJ Ede

Contact

2 daagse basiscursus Deugden