30jul 2021
Sjamanistische ceremonies op Flower Power Festival

Magische Reizen
Lunteren

Sjamanistische ceremonies ondersteunen je transformatieproces vanuit een krachtige verbinding met moeder aarde.

Op een kleinschalig festival verzorgen Theo en Erica drie workshops. Sjamanistische Trancedans, drumreizen en Lief Levendig Lijf.

Trancedans is een oude dans, een innerlijke dans, een uiterlijke dans en vooral een transformatieproces. Dansen is van alle tijden en alle volkeren. Trancedans is een innerlijke dans en brengt je thuis. Het laat je je verbonden voelen met moeder aarde en de boodschappen van je helpers. De muziek brengt je naar plaatsen, naar ervaringen en inzichten, die helend voor je kunnen zijn. Geblinddoekt neem je plaats in een veilige ruimte, waar wij zorgen voor je fysieke en geestelijke welzijn en waarin alle ruimte is voor jouw persoonlijke beleving. 

De drumreis staat in het teken van een innerlijke reis naar de magische benedenwereld. Liggend op een matje, begeleid door onze drums,  maak je een ontspannen innerlijke reis. Je verbeelding neemt de vrije loop en wie weet ontmoet je je krachtdieren. 

In Lief Levendig Lijf presenteren we kleine oefeningen uit de gelijkgenoemde cursus. Oefeningen om lekker te landen in je lichaam en je energie optimaal te laten stromen. 

Op onze website vind je de info over onze bijdragen. Op het festival vind je ook nog andere super leuke workshops. Neem een kijkje op de website van centrum human nature (zomerfeest) en je ziet het programma voor beide dagen. Leuk als je erbij kan zijn!

Informatie

30 jul 2021 t/m 31 jul 2021
12.00 - 22.00
35,00 2 losse dagen à 35 euro per dag incl workshops

Waar?

Centrum Human Nature

Lunteren

Sjamanistische ceremonies op Flower Power Festival