Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15jun 2021
Reading

De Regenboogvlinder
Ede

Een reading kan je inzicht geven in wat je belemmert om ja tegen jezelf te zeggen.

Soms blijven er zaken steeds terugkomen en begrijp je niet waar het vandaan komt, terwijl het zo’n invloed op je leven kan hebben. Een reading kan dan inzicht geven.

Bij een reading wordt er met een foto telepatisch contact gemaakt met je onbewuste, je hogere zelf, je intuïtie, je ziel. Er kan gevoeld, gehoord of gezien worden wat de reden is, waarom iets nooit lukt, waarom je jezelf klein houdt of wat er ook speelt. Je bent het je vaak niet bewust.

Zo kan de emotie verdriet jou belemmeren om voor jezelf te kiezen of ergens volledig voor te gaan.Als voorbeeld zal ik mijn eigen ervaring met je delen.

Door verschillende mensen werd tijdens een reading verdriet, een diep zittend verdriet gevoeld. Maar hoe kan dat, ik voelde dat niet, ik had ook geen verdriet op dat moment. Waar kwam dit vandaan, wanneer is dit ontstaan? 

Met een opstelling ontdekte ik waar het verdriet vandaan kwam. Het komt uit mijn peutertijd, toen ik alleen in het ziekenhuis lag, zonder dat mijn ouders bij mij mochten komen. Hier is het verdriet van eenzaamheid, onveiligheid ontstaan. Dit verdriet kon nu geheeld worden, waardoor ik beter voor mijzelf durf te kiezen en sterker in mijn schoenen sta.

Loop jij steeds tegen hetzelfde aan, durf je niet voor jezelf op te komen, voel je je niet gezien of loop je ergens anders tegen aan, vraag dan eens een reading aan. We kunnen dan kijken wat bij jou een belemmering kan zijn

 

Informatie

15 jun 2021 t/m 30 jun 2021
00.00 - 00.00
30,00

Waar?Ede

Reading